Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet er kendetegnet ved et tværfagligt forskningsmiljø, hvor håndværkere, akademikere og sejlere tilsammen udforsker fortidens maritime kulturhistorie. De metodiske tilgange fra såvel den eksperimentelle som den maritime arkæologi er udgangspunkter i museets forskning. 

Museets udstillinger er moderne historiefortællinger om vikingerne og deres skibe. Traditionel museumsformidling i tekst og billeder kombineres med lys, lyd, digitale installationer, aktiviteter og kunstneriske udtryk for at gøre den maritime historie levende, for store som små.

Publikum føres ikke tilbage i tiden - kulturhistorien bringes ind i nutiden...




Vikingeskibsmuseet

Vindeboder 12, 4000 Roskilde

På Vikingeskibsmuseet kan I opleve historien med alle sanser. I Vikingeskibshallen er de fem originale vikingeskibe udstillet med udsigt til Roskilde Fjord. Se museets store samling af vikingeskibe og traditionelle, nordiske træbåde i Museumshavnen. Gennem hele sommeren er der skibe, man må gå ombord i, mærke duften af tjære og drømme sig ud på vikingetogt.

Workplace has right now 25 employees with higher educational background. In last periode they hired no candidates and 10 students and interns.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

Follow and explore