Juniorsælger hos Move On Career

Jakob havde ansvaret for salg til Move On Career’s jobportaler. Dette gav ham stor erfaring og inspiration til at fortsætte en karriere inden for forretningsudvikling.

Jakob Stork
Juniorsælger

Jakobs job som studentermedhjælper hos Move On Career startede med omdrejningspunkt i salg, men det kom hurtigt til at handle om opstart af en ny jobportal.

Arbejdsområder

Studiejobbet hos Move On Career tilbød ikke kun en bred produktportefølje, men gav også adgang til forskellige ansvarsområder, hvilket var lige netop dét, Jakob søgte.

I starten omhandlede hans primære arbejdsopgave salg. “I forlængelse af min ansættelse blev jeg grundigt introduceret til virksomhedens forskellige services, hvor mit primære fokusområde var salg af jobopslag til StuderendeOnline.dk.

I takt med at han fik mere erfaring inden for de forskellige services, blev han også involveret i at sælge ind til Nyuddannet.dk og Akademikernes Jobbank.

Efter et halvt års tid fik Jakob dog mulighed for at fokusere på et helt nyt projekt, nemlig opstarten af den nye jobportal SOSU.nu. Her fik han til opgave at kontakte landets SOSU-arbejdsgivere og få deres jobopslag med på hjemmesiden - og han var tilmed involveret i selve udformningen af portalen.

“SOSU.nu var et nyopstartet projekt hos Move On Career. Et projekt hvor jeg havde mulighed for at varetage nye og spændende opgaver. Det var alt fra idégenerering af indhold på sitet, indeksering af jobrobotten og salg, til samarbejdsdialoger med andre organisationer,” forklarer Jakob.

Fordele ved jobbet

Jobbet som studentermedhjælper i salgsafdelingen gav Jakob indsigt i mange forretningsprocesser, men det gav ham også mulighed for personlig udvikling.

“En af de ting, der kendetegner Move On Career, er det konstante fokus på mennesket bag mundbindet. Som studerende har man varierende pres fra uddannelsesinstitutionen, hvoraf der bl.a. findes komprimerede eksamensperioder. I disse perioder har jeg udelukkende oplevet stor støtte og fleksibilitet fra min arbejdsplads” siger Jakob og fortsætter:

“Move On Career er en fleksibel arbejdsplads, der værdsætter og imødekommer inputs fra alle i virksomheden. Det er en organisation, hvor din faglige udvikling prioriteres, hvor det sociale er en stor del af arbejdsdagen, og hvor man kender og snakker med alle.”

Fremtiden

Når Jakob er færdiguddannet, ønsker han at fortsætte i et arbejde indenfor forretningsudvikling. Han ønsker at arbejde med alt lige fra implementering af nye IT-systemer, til udnyttelse af potentielle forretningsområder.

Bio

Jakob har en bachelor i Informatik og Virksomhedsstudier på Roskilde Universitet, og han er i gang med kandidaten.


Flere talentprofiler


projektledelse salg udvikiling rådgivning


Move On Career ApS

Solrød Center 70, 1. 6, 2680 Solrød Strand

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Workplace has right now 5 employees with higher educational background. In last periode they hired 1 candidates and 4 students and interns.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs