Kommunikation og IT-praktikant hos Move On Career

Albertes praktikstilling kombinerede hendes uddannelser inden for Kommunikation og IT.

Alberte Romme Bangsgaard
Kommunikation og IT-praktikant

Alberte havde ansvaret for jobscanningsrobotten samt vedligeholdelse og opdatering af jobmesse.dk. Og så havde hun ansvaret for at styre en af Move On Career's Facebooksider. En praktikstilling, der kombinerede hendes uddannelse inden for kommunikation og IT.

Hands-on på fagligheden

Da Alberte gik 5. semester i møde på sin bachelor, drømte hun om at komme lidt ud i virkeligheden: ”Jeg søgte en praktikstilling, fordi jeg savnede at komme ud og få lidt hands-on og komme væk fra bøgerne.

I løbet af praktikken har Alberte har været glad for at kunne kombinere de forskellige arbejdsopgaver, og hun har tilegnet sig ny viden om, hvordan hun kan bruge sin uddannelse i praksis: “Fordelen ved en kombineret IT og SoMe praktik er, at det har givet mig flere alsidige arbejdsopgaver. SoMe er en god måde at kunne arbejde selvstændigt på, hvor jeg ifm. IT har haft brug for mere hjælp. Derfor har det været rart at kunne falde tilbage på SoMe, når IT-chefen Tomasz har haft travlt”.

Arbejdsopgaverne kan være mange forskellige, når man er et lille sted – og det kan blive fordelagtigt at udvide sine kompetencer mere bredt. Alberte har også lært, hvor stor en betydning det kan have at møde ind med det brede vingefang og ikke lukke døren for noget. 

Hverdagen hos Move On Career

Som studerende har det været fedt med fleksibilitet og forståelse i forhold til studiet. Dette betyder blandt andet, at der både gives fri til studiedage og fjernarbejde, de dage der passer bedst for alle.

På trods af at det er et lille kontor med tre-fire kolleger, er det en arbejdsplads med højt til loftet, gode kolleger og godt humør: “Vi har nogle små traditioner, som fredagsøl og fælles morgenmad en gang om ugen - det er virkelig rart, at der også er fokus på det sociale,” fortæller Alberte også om sin tid som praktikant.  

Fremtidsdrømme

Alberte håbede, at praktikken ville gøre hende klogere på, hvilken retning hun skal i – den plan ligger dog ikke 100 procent fast. Hun drømmer om at læse Digital Design og interaktive teknologier med fokus på UX design – en uddannelse der er mere praksisnær og IT-fokuseret, ligesom praktikken. Men hun leger dog stadig med tanken om at læse videre på kommunikation og IT – det må tiden vise.

Bio

Alberte er i gang med bacheloruddannelsen inden for Kommunikation og IT på Københavns Universitet.

Job type

Flere talentprofiler


sociale medier kommunikation udvikling content management robot


Move On Career ApS

Solrød Center 70, 1. 6, 2680 Solrød Strand

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Workplace has right now 5 employees with higher educational background. In last periode they hired 1 candidates and 4 students and interns.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs