more search options

8784 career paths available today

Konsulent med flair for politisk sekretariatsbetjening

Trives du et i et politisk og dynamisk miljø og vil du være med til at understøtte, at de politiske visioner og mål føres ud i livet? Så er du måske den nye konsulent til Kommunekontaktrådets (KKR) sekretariat i Syddanmark.
2018-02-09 KL - Kommunernes Landsforening Southern Jutland, South-west Jutland (Esbjerg)

Vil du arbejde for, at flere overlever hjertestop og stroke med bevaret livskvalitet?

Lige nu søger Dansk Råd for Genoplivning to nye medarbejdere - en erfaren projektleder og en projekt-medarbejder. Hvis du brænder for borgerrettet kommunikation, adfærdsændringer og strukturelle forandringer på et videnskabeligt grundlag, er det måske dig, vi leder efter.
2018-02-15 Dansk Råd for Genoplivning Greater Copenhagen

Bliv graduate hos Energinet!

Brænder du for tekniske, økonomiske eller it-mæssige udfordringer, og motiverer det dig at lære nyt og udvikle dig hver dag? Så har du nu mulighed for at kick-starte din karriere i Energinets graduateprogram. Start er 1. september 2018, og din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia eller vores kontor i Ballerup.
2018-01-31 Energinet Greater Copenhagen, South-east Jutland

Er du en erfaren regnskabskonsulent?

Så er du måske vores nye kollega i KL’s Interne Økonomifunktion. Som medarbejder i KL får du et job i en af Danmarks største interesseorganisationer med stor politisk gennemslagskraft og med indflydelse på samfundsudviklingen.
2018-02-09 KL - Kommunernes Landsforening Greater Copenhagen, Øresund region

PROCESCHEF til verdens grønneste trykkeri

KLS Pureprint søger en engageret proceschef der får ansvaret for at digitalisere og strømline vores end-to-end flow fra ordremodtagelse til levering af varer, så vi får det bedste ud af vores maskiner
2018-02-09 KLS Pureprint Greater Copenhagen, Øresund region

Supervisor til telemarketing

Et af landets mest succesfulde og dynamiske mediehuse står over for spændende opgaver, og derfor søger vi en ambitiøs telemarketing-supervisor til at styrke salget.
2018-02-13 Kristeligt Dagblad Greater Copenhagen, Øresund region

Erfaren el-ingeniør med teamlederpotentiale i Herlev

Har du de rette kompetencer til at styre dit eget el-ingeniør team? Er det naturligt for dig at gå forrest, og er du omhyggelig i dit arbejde? Så er det måske dig, der får det nyoprettede job som el teamleder hos ÅF A/S, og bliver del af vores fortsatte vækstplaner.
2018-01-15 ÅF A/S Greater Copenhagen, Øresund region


Find your new workplace

SKAT - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile