Profil #188962

Humoristisk humanist med stor erhvervserfaring.
Jeg er en levende underviser, der nyder at undervise og formidle et stof eller et emne. Jeg har nemt ved at blive begejstret og kan aktiv bruge den energi til at gøre en undervisningstime interessant og vedkommende. Min tilgang til andre mennesker er anerkendende og respektfuld.

underviser levende begejstret engageret ansvarlig relationsdanner dansk historie diskurs  

Opdateret 03. februar 2021
Min uddannelse
2012 - 2017

Cand.mag.

Syddansk Universitet (SDU)

Mit hovedfag er historie, hvilket har været med til at præge den måde, jeg researcher på. Den kildekritiske metode er nu en del af mit professionelle dna, og det har jeg brugt aktivt på mit sidefag dansk. De litterære værker og forfatternes baggrund samt den historiske kontekst, de skrev ind i, er blevet udsat for kildekritikken. På samme måde er den nykritiske tekstanalyse og den kritiske diskursanalyse, jeg lærte på dansk, blevet trukket med over på historiestudie. • Den tværfaglighed har jeg brugt i mit speciale, hvor jeg har benyttet en begrebshistorisk og socialkonstruktivistisk tilgang til at undersøge, hvordan Kvindeligt Arbejderforbund italesatte køn og ligeløn i periode 1960 til 1973. Den bærende tanke er, at ordene og sproget betyder noget. Den måde du italesætter ting på, og de ord du bruger, er med til at forme og påvirke, hvordan du tænker og agerer, dvs. det er med til at konstruere din virkelighedsopfattelse. Det er, samtidig med den historiske kontekst "den historiske virkelighed" der tales ind i, med til at få give et mere fyldestgørende billede af, hvordan man tænkte verden på. • I mit sidste semester inden specialeskrivningen var jeg i gymnasiepraktik, hvor jeg fik bekræftet min lyst og evner til at undervise unge mennesker. Jeg kunne aktiv bruge min egen begejstring for mine fag til at motivere og inspirere mine elever, og guide dem til at tage ansvar for egen læring og uddannelse.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2012 - juli 2017
Min erhvervserfaring
2018 - nu

EUX underviser

EUX Businesss Campus Vejle

Underviser i USF på Eux-business 2. grundforløb
• I de sidste par måneder har jeg undervist i USF - Uddannelses Specifikke Fag – på Eux business. Eleverne arbejder casebaseret, erhvervsorienteret og meget virkelighedsnært med virksomheder som Jem & Fix, Sport24, Bestseller og Fertin Pharma. Min rolle som underviser er dels at præsenterer og gennemgå relevante teorier for eleverne og dels at understøtte eleverne i deres individuelle løsninger af casen.
• Jeg underviser både Eux handel B2B samt Eux kontor, hvor min salgserfaring kommer i spil sammen med min danskfaglige baggrund.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: februar 2018 - nu
2018 - 2018

HHX dansk underviser

HHX Campus Vejle

2018 - HHX underviser i dansk A på Campus Vejle
• I januar overtog jeg tre 1.g klasser og to 2.g klasser, der alle skal undervises i dansk A. I de tre 1.g klasser kører jeg sammen med de andre HHX-dansklærere et fællesforløb ”Sprog og kommunikation”, hvor eleverne bl.a. stifter bekendtskab med argumentation, diskurs og diskursanalyse samt kompositionsmodeller – både den indre og den ydre.
• Den ene 2.g. klasse arbejder med et selvvalgt emne ”Krig”, hvor vi undersøger, hvordan kunst og litteratur kan beskrive følelser, oplevelser og ideer både før, under og efter en krig. I forløbet inddrages både litteratur fra kanonforfattere, malerier, dokumentarfilm, film, romaner samt kronikker, anmeldelser og debatartikler i et forsøg på at komme hele vejen rundt om emnet i en danskfaglig kontekst.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: januar 2018 - maj 2018
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Human Resources Organisation & Forening Politik & Samfund Undervisning
Geografi
Fyn
Lønønske
27.000 DKK / måned
Kontakt mig!