Profil #210161

I gennem min erfaring og uddannelse har jeg udviklet en interesse og et fagligt vidensgrundlag inden for alle dele af IT-projekter lige fra idéskabelse, produktdesign, projektstyring, udvikling, test, og lancering af produkter. Tværfagligt samarbejde falder mig naturligt, og jeg kan kommunikere i øjenhøjde med både specialister og brugere.

kommunikation projektledelse samarbejde kreativ problem løsning IT-ledelse teknisk  

Opdateret 23. oktober 2023
Min uddannelse
11
2019 - 2021

Cand.it. Interaktive Digitale Medier

Aalborg Universitet

Under min kandidat fortsatte jeg med at udvikle mine kreative problemløsningsevner, imens jeg udviklede kompetencer inden for UX-design, strategisk design, og projektledelse.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2019 - juni 2021
2016 - 2019

BSc. Medialogi

Aalborg Universitet

Under min bachelor har jeg tilegnet mig teknisk viden både omkring hardware og software. Kurserne på Medialogi gav mig en basis forståelse for programmering, og de muligheder som de forskellige programmeringssprog tillader. Derudover fik jeg lov at arbejde med de nyeste teknologier som fx VR og AR. Igennem Aalborg universitets problem baserede læringsmodel har jeg også lært hvordan man arbejder med konkrete problemer fra den rigtige verden, som gruppe arbejde, og hvordan man bruger kreativ problemløsning.
Uddannelsesområde: IT
Periode: september 2016 - juni 2019
Min erhvervserfaring
2022 - nu

Teknisk Projektleder

TUK ApS

Jeg startede hos TUK ApS som en alsidig projektleder, og kom med helt fra bunden i en start up vækst. Jeg har hos TUK ApS både haft indflydelse på industrielt design, funding, og marketing. Men jeg har i mit primære virke arbejdet som projektleder over den multidisciplinære techstack. Jeg har succesfuldt administreret kommunikation med eksterne partnere, og har hjulpet med prioritering, udvikling, og test af udviklingsopgaver inden for både app, backend, og firmware. Jeg har også succesfuldt overset kommunikation med produktions faciliteter i Asien, og har stået for dag til dag ledelse af IT drift i virksomheden.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: juni 2022 - nu
2021 - nu

Medstifter

LoreMaster.io I/S

Igennem mit arbejde på min egen startup har jeg lært at arbejde selvstændigt og med personligt ansvar. Jeg har bygget kompetencer inden for især projektledelse og administration, samt business outreach. Jeg har igennem arbejdet effektivt været leder på flere software projekter der er blevet udført ved hjælp af agile arbejdsmetoder, og har igennem disse tilegnet mig kompetencer inden for agil udvikling.
Arbejdsområde: Administration
Periode: januar 2021 - nu
2019 - 2020

Studentermedhjælper

Aalborg Universitet (AAU)

Som studentermedhjælper hjalp jeg med at udvikle en applikation til IRSPBL 2020 og PBL 2020 konferencerne. Herunder indgik databehandling samt skabelse af relevant indhold.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: december 2019 - juni 2020
2019 - 2020

Freelance Kvalitetskontrol

Lionbridge

Som kvalitets kontrollør sikrede jeg kvaliteten af lokale søgeresultater for Google på freelance basis. Dette har givet mig evner inden for hvordan Google prioriterer deres søge resultater, samt en basisviden om søgemaskineoptimering (SEO). Derudover har freelancenaturen af arbejdet øget mine evner til at arbejde uafhængigt.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: marts 2019 - maj 2020
Mine kompetencer
Evner
it-ledelse kommunikation kreativ problem lødning overblik projektledelse samarbejde
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
IT - Software Ledelse & Planlægning Projektledelse
Geografi
Fyn Nordsjælland
Lønønske
35.000 DKK / måned
Læs mere / links
Kontakt mig!