Profil #242317

Skarp kommunikatør og projektleder:
Fra komplekst til forståeligt budskab til forskellige målgrupper ad relevante kanaler og platforme
Pressearbejde
Redaktion, udvikling, drift og optimering af www,
Strategi, branding, planlægning og produktion af kommunikationsindsatser

Content Pressearbejde branding www  

Opdateret 29. november 2019
Min uddannelse
1996 - 2001

Cand.comm.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 1996 - august 2001
Min erhvervserfaring
2012 - 2018

Kommunikationskonsulent

Banedanmark

Driver og udvikler med 5 kolleger Banedanmarks projektkommunikation, og er strateg, projektleder og udførende på alle dele af kommunikationen i Banedanmarks største projekt med at udskifte signalerne på hele jernbanen.

Udarbejder og omsætter kommunikationsplaner for andre store anlægsprojekter: Kontakt med naboer og lokalsamfund via tlf, mail, borgermøder, digital post og annoncering. Planlægger udstillinger, arrangementer, udarbejder informationsmaterialer, varetager projekthjemmesider og skriver til intranet, medarbejderblad og oplæg til pressemateriale.

Bidrager til kommunikationsafdelingens øvrige arbejde med pressevagtsfunktion, strategiarbejde, ledelsesrådgivning, ny hjemmeside og intern kommunikation.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: april 2012 - januar 2018
2012 - 2012

Kommunikationsmedarbejder

Ministeriet for by, bolig og landdistrikter

Bidrager i opbygning af det nye ministeriums kommunikationsfunktion. Udvikler på kort tid ministeriets intranet og bringer ministeriets hjemmeside ind i næste fase (Drupal 7).
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: januar 2012 - april 2012
2004 - 2011

Kommunikationskonsulent

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Grundlægger og ansvarlig for styrelsens kommunikationsfunktion:
Udvikler i samspil med ledelsen styrelsens kommunikationsstrategi og kommunikationspolitikker og omsætter i organisationens praksis.
Medvirker i styrelsens daglige samspil med pressen: Formidler henvendelser fra journalister og sparrer med ledelse og kolleger og rådgiver om konkrete kontakter med medierne, koordinerer i pressespørgsmål med ministeriet og øvrige parter. Udarbejder pressemeddelelser samt pressemateriale til Trafikstyrelsen og ministeriet. Forbereder Q&As. Tilrettelægger medietræningsforløb for ledelse og medarbejdere, og udarbejder kommunikationsplaner både overordnet og i enkeltprojekter.

Ansvarlig for udvikling, redaktion, drift og optimering af www.trafikstyrelsen.dk samt opbygning og udvikling af Trafikstyrelsens intranet.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: april 2004 - oktober 2011
2001 - 2004

Kommunikationsmedarbejder

Københavns Amt, Undervisnings- og Kulturforvaltningen

Webredaktør på amtets hjemmeside, forvaltningens medarbejder ift. implementering og udvikling af intranet, skrivning af pressemeddelelser og artikler/ kronikker til pressen samt skribent på amtets personaleblad. Planlægning og udførelse af pjeceproduktion, kommunikationsfaglig sparring ift. forvaltningens medarbejdere mm.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: september 2001 - april 2004
Mine kompetencer
Evner
arbejder bredt med kommunikation drift og optimering af www i forskellige cms redaktion rådgivning og projektledelse strategi branding planlægning og produktion af kommunikationsindsatser
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Kommunikation & Media
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn
Kontakt mig!