Novataris A/S

Novataris A/S er et IT-konsulenthus, som består af en gruppe erfarne, samt nyuddannede konsulenter. Vi leverer forretningskritiske IT-løsninger og arbejder indenfor mange forskellige brancher og områder, bl.a. med portaler, information management og systemintegration. I Novataris danner dygtige kollegaer, en fælles passion for IT og et godt socialt sammenhold rammen om vores arbejde. Vi har altid de nyeste teknologier for øje for at finde de mest optimale løsninger, så vi kan skabe værdi for vores kunders forretning og i deres dagligdag.

Har du programmering i fingrene, og brænder du for at levere digital transformation?
Er du på udkig efter et arbejde med daglige udfordringer, høj produktivitet og langsigtede muligheder, så er vi muligvis din næste arbejdsplads. Hos Novataris søger vi nye kollegaer, som er teknisk dygtige og har stor motivation og potentiale for at lære. Du vil komme til at arbejde både med analyse af behov og udvikling og implementering af IT-løsninger. Vi forventer, at vores medarbejdere tager ansvar og kaster sig ud i nye udfordringer fra dag et. Til gengæld tager vi ansvar for vores ansattes udvikling og hjælper dem med at vokse og skabe unikke resultater.Når du vokser, vokser vi.
Vi tror på, at vores medarbejdere lærer mest ved hjælp af ansvar, tæt sidemandsoplæring og et løbende, veltilrettelagt uddannelsesforløb. Derfor sørger vi for, at du løbende bliver certificeret i den nyeste teknologi og gennemfører relevante kurser, så du kan udnytte dine stærkeste kompetencer og styrke dine svageste. Alle ansatte tilknyttes desuden en mentor, som man løbende kan sparre med. På den måde kan vi sammen bane vejen for din videre karriere.


Novataris A/S - hurtigt overblik


Novataris A/S
Novataris A/S
Novataris er et IT-konsulentfirma, som leverer løsninger, der muliggør kundens strategi, er baseret på den rette arkitektur, og som er skræddersyet til deres specifikke behov.

Placering
Nyhavn 43
1051 København K
Logo: Novataris A/S
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Nyeste tweets
Facebook feed

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.