KMD A/S

it-rebeller søges til digital revolution

Danmark skal digitaliseres, og det er vores ansvar. Vi kalder det den digitale revolution. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer – bare du deler dem med os. Og har du talent for at udfordre grænserne, hjælper vi dig fremad uanset, om du vil være leder eller specialist. Vi har en lang historie bag os, men det er ikke den, der kan udvikle fremtidens it-løsninger. Det er talenter som dig.

Dit stærkeste netværk
I KMD er vi rigtig mange it-specialister, der arbejder med arkitektur, projektledelse, test og udvikling i alt fra Java til Xamarin. Du kan både arbejde i små start-up teams på helt nye løsninger, eller i større teams der optimerer og vedligeholder eksisterende løsninger. I KMD går vi ikke af vejen for at prøve noget nyt. Bare det rykker noget for os og for alle de danskere, vores løsninger hjælper til en sundere, nemmere og sikrere hverdag.

Danmarksmester i it
Vil du tæt på beslutningerne og bruge din viden for alvor i en dansk vækstvirksomhed med internationalt format, så vil vi gerne have dig med på holdet. At vi er danske betyder nemlig, at du som medarbejder er tæt på dem, der træffer beslutningerne - og at du ved, de lytter til dig, før de gør det.

Kickstart din karriere i KMD
Elsker du it lige så højt, som vi gør, og kan du slet ikke vente med at omsætte din uddannelse til praksis – så har vi helt sikkert noget at tale om. I KMD tilbyder vi både et 2-årigt graduateforløb, studenterjobs og praktikstillinger med masser af spændende opgaver, samt vores Microsoft Academy, hvor du får garanti for fast arbejde, Microsoft certificeringer og uvurderlig erfaring.

Vores verden er it, og vi elsker det.
Kan vi logge dig til KMD?

Læs mere på www.KMD.dk/karriere
Skriv til os på info@kmd.dk

https://www.linkedin.com/company/kmd
facebook.com/kmditdanmark


KMD A/S - hurtigt overblik


KMD A/S
KMD A/S
KMD er blandt nogle af Danmarks største it- og softwarevirksomheder. KMD leverer it-løsninger til erhverv og det offentlige

Placering
Lautrupparken 40-42
2750 Ballerup
Logo: KMD A/S
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


LinkedIn

Følg vores aktiviteter på LinkedIn.


Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

www.kmd.dk


KMD A/S i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.