Lekolar A/S

Lekolar A/S er det danske datterselskab i den nordiske koncern Lekolar, som består af ca. 370 medarbejdere og er Nordens førende leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Vores sortiment består af mere end 20.000 produkter. I vores webshop kan du finde alt fra møbler og indretning, uderum og legepladsudstyr, STEAM og programmering, sportudstyr, legetøj samt hobby- og indlæringsprodukter og masser af inspiration og indretningscases med inspirerende læringsmiljøer.

I samarbejde med vores kunder skaber vi nutidens læringsmiljøer og er dermed med til at forme fremtidens børn og unge. Det er en fantastisk opgave og et stort ansvar, som er med til at drive os i vores arbejde hver dag. Samtidig har vi et stort ansvar for at indtænke bæredygtighed i vores virksomhed. Derfor arbejder vi aktivt med FN’s verdensmål i hele vores forretning og har tydelige mål for vores indsatser indenfor miljøarbejde frem til 2030 med fokus på cirkulær økonomi, miljømærkning af produkter og bæredygtighed til fremtidens læringsmiljøer i nordiske daginstitutioner og skoler. Vi har en tydelig CSR-politik med etisk regelsæt for vores leverandører og vi er ISO9001- og ISO14001-kvalitets- og miljøcertificerede.
Lekolar A/S

Sydvestvej 21, 2600 Glostrup

Lekolar er beliggende i Glostrup og er markedsledende leverandør af undervisningsmøbler og ekspert i indretning af skræddersyede læringsmiljøer i Danmark. Lekolar A/S er det danske datterselskab i den nordiske koncern Lekolar, som består af ca. 370 medarbejdere og er Nordens førende leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Vores sortiment består af mere end 20.000 produkter. I vores webshop kan du finde alt fra møbler og indretning, uderum og legepladsudstyr, STEAM og programmering, sportudstyr, legetøj samt hobby- og indlæringsprodukter og masser af inspiration og indretningscases med inspirerende læringsmiljøer.

Vi accepterer IKKE uopfordrede jobansøgninger.

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job