Gældsstyrelsen

’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens opgave er at sikre, at borgere og virksomheder betaler deres gæld til det offentlige. Vores mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår.

Vores sagsbehandling er effektiv, korrekt og ansvarlig, og vores afgørelser bliver truffet på et ensartet grundlag. Vi lægger vægt på, at det er let og enkelt for borgere og virksomhe-der at betale deres gæld. I kontakten med Gældsstyrelsen møder borgere og virksomhe-der en kompetent og dedikeret medarbejder, som arbejder løsningsorienteret og har forståelse for den enkeltes situation.

Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældssty-relsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi tager ansvar, og vi samarbejder – om den samlede opgave og i de daglige beslutnin-ger. Sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet sikrer Gældsstyrelsen fun-damentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af det danske samfund. Er det dig?Gældsstyrelsen - hurtigt overblik


Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen
Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige. Vores mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld, og vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår.

Placering

Teglgårdsparken 112
5500 Middelfart

Logo: Gældsstyrelsen
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?

Vis statistikker

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.