Itch Marketing

Itch er et inbound marketing bureau, der vil udfordre de store mastodonter på markedet.

Vi tror på at en mere personlig tilgang til kommunikation blandet med et behov for at være digitale fleksible, er det der er behov for. TV-annoncer, avisreklamer, en enkelt Facebook reklame hist og her, skaber ikke vækst for din virksomhed. Internettet har givet os flere konkurrenter og der kræves mere, for at bryde igennem til kunderne. Det er derfor itch er sat i verden. Med inbound marketing som filosofi og content marketing som våben vil vi sikre dig en sejr i en verden med konstant stigende konkurrence.

Med et hav af certificeringer inden for inbound marketing, seo, content creation osv. har vi en stor viden indenfor området. Det er en af vores grundsten, at vi er eksperter i det vi arbejder med. Det er i vores øjne det, der gør forskellen, når vi skaber succes med digital marketing.


Itch Marketing - hurtigt overblik


Itch Marketing
Itch Marketing
Itch Marketing er et digital marketing bureau. Vi hjælper virksomheder med at opnå vækst og resultater. Vi tager udgangspunkt i inbound marketing, og arbejder med at binde alt marketing sammen i en stor strategi.

Placering

Arresøvej 9B
8240 Risskov

Logo: Itch Marketing
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?

Vis statistikker
Vores medarbejdere

2

ansatte med videregående uddannelse

2
færdiguddannede kandidater ansat sidste år


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.