Lovecast

Velkommen til Lovecast

Lovecast.dk er et online univers, som henvender sig til brugere der lever i et fast og længerevarende parforhold. Vores hjemmeside besøges hverdag af hundredvis af mennesker, som finder inspiration, tips og vejledninger til at skabe et bedre og mere velfungerende parforhold. Vores brugere er nysgerrige og undersøgende og langt de fleste får meget ud af vores store artikelarkiv, og/eller nogle af de interviews vi har lavet, med en række af landets absolut førende eksperter på området. 

Parterapi overalt i Danmark

På vores platform kan brugere også finde et stort udvalg af kompetente parterapeuter overalt i landet. Uanset hvilket udfordringer som vores brugere ønsker hjælp til at håndtere, kan en af vores parterapeuter helt sikkert hjælpe. Det er også let at danne sig et solidt overblik over mulighederne, sammenligne priser, uddannelsesniveauer og kvalifikationer hos de enkelte terapeuter. Det gør det nemlig langt hurtigste og nemmere for par, at finde lige den terapeut som bedst kan hjælpe dem.  

Vi har opdelt landet efter de 5 regioner og vi er godt repræsenteret i de 4 største byer som er:

  • København
  • Århus
  • Aalborg 
  • Odense

Selvom vi er stært repræsenteret i de store byer, har vi naturligvis også et stort udvalg af parterapeuter i provinsen. 

Online par kurser

Som bruger kan man også vælge et af vores online par kurser - måske som et supplement til parterapi. Vi har nemlig udarbejdet en række kurser for par, så man kan sidde derhjemme og udvikle parforholdet sammen. Vi har kurset som behandler mange af de emner som parterapeuter typisk møde i deres praksis. Selvom det ikke er decideret parterapi, kan man faktisk komme langt med vores online par kurser, hvis begge parter er villige til at følge kurset og lave de tilhørende øvelser. 

Mål og værdier

Vi har en målsætning og at være Danmarks absolut stærkeste og mest brugervenlige platform indenfor parforhold, kærlighed og parterapi. 

Vores værdier fungerer som et pejlemærke for de ting vi gør. Vores værdier er:

  • troværdighed
  • uafhængighed
  • ansvarlighed

Derfor er det også vore vision at vores skribenter og medarbejdere først og fremmest skal navigere efter præcist disse værdier.
Lovecast

Bogøvej 1, 2000 Frederiksberg

Lovecast er Danmarks absolut førende platform for parterapi. I løbet af de sidste 6 år har vi hjulpet hundredevis af par med at finde en dygtig og kompetent parterapeut, når deres parforhold har været i krise. På vores hjemmeside finder du nemlig et stort udvalg af dygtige parterapeuter overalt i Danmark og de kan let sammenligne kompetencer og priser. Du kan også finde inspiration til dit parforhold i vores store artikelarkiv og vi har også et godt udvalg af online parkurser for par.

Arbejdspladsen har lige nu 1 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk