Københavns Kommune, Koncern IT

I Koncern IT arbejder vi for et digitalt København.
Koncern IT er en af Danmarks største it-arbejdspladser. Vores cirka 400 medarbejdere arbejder for et digitalt København og for at frigøre ressourcer til, at vores cirka 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Vi leverer IT – fra infrastruktur til robotter og apps – og rådgiver forvaltningerne om digitale muligheder, så løsningerne bliver de bedste for Københavns Kommune og borgerne. Det er vores opgave at opretholde en effektiv og sikker IT-drift og understøtte Københavns digitale udvikling. Faglighed, samarbejde og god service er nøgleordene, når vi leverer it.  
 
Vi er drevet af digital udvikling  
I Koncern IT har vi fokus på at udvikle innovative digitale løsninger sammen med forvaltningerne, så vi sammen kan skabe en bedre hverdag for Københavns borgere. Vi rådgiver forvaltningerne om digitale muligheder med ny teknologi og sørger for, at løsningerne understøtter vores infrastruktur og passer i vores IT-arkitektur. Derfor anvender vi potentialerne i de nyeste teknologier, som Robotics, Big Data og Machine learning for at give forvaltningerne de bedste digitale værktøjer til at skabe et digitalt København. For os handler service om at forstå brugernes behov. Det handler også om altid at bringe de rigtige fagligheder i spil.  Derfor samarbejder vi både formelt og uformelt i hele organisationen, og bringer altid vores viden om Københavns Kommune med i ethvert samarbejde. På den måde kan vi være med til at sikre, at Københavns Kommune har de bedste forudsætninger til at levere digitale løsninger i høj kvalitet og skabe et bedre, digitalt København.

Koncern IT er mulighedernes arbejdsplads
Vi har Danmarks største Drupal platform, 31.000 aktive it-brugere, 800 systemer og 1600 servere. Det er lig med en kompleksitet og volumen, som du ikke finder mange andre steder. Vi søger nyuddannede med fingeren på pulsen, og med interesse og kendskab til de nyeste teknologier.  Vi har et sprudlende fagligt miljø og et stort fokus på at sætte den digitale dagsorden. Vi kan levere nogle af de bedste digitale løsninger, fordi vi har tillid til vores medarbejdere, deres kompetencer og deres faglighed. Hos os opstår der konstant nye muligheder i projekter og opgaver, der udfordrer din faglighed. Vi vil gerne være med til at fremme din karriere. Derfor tilbyder vi dig en arbejdsplads, der prioriterer at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, så du kan udnytte dit potentiale.
Vil du være med til at digitalisere København, og skabe mere og bedre velfærd for københavnerne? Så er et job i Koncern IT måske noget for dig. Kom og mød os på IT Match Making messen på ITU d. 14. marts mellem 10-14:30.

Læs mere om Koncern IT på www.koncernit.kk.dk eller følg os på vores LinkedIn side
Københavns Kommune, Koncern IT

Borups Allé 177, 2400 København NV

I Koncern IT arbejder vi for et digitalt København. Gennem digitalisering frigør vi ressourcer til, at 45.000 ansatte i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne.

Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk