HOFOR

Sammen skaber vi bæredygtige byer

Vand, varme, hverdag. Vi sikrer forsyningen i hovedstadsområdet. Men vores ansvar rækker længere: Vi skaber fremtidens bæredygtige byer. Det kræver overskud, og derfor giver vi dig plads. Plads til at forfølge de store ideer og til at hente de små. Plads til at dyrke de faglige detaljer og til at tegne de store linjer. Plads til at hjælpe hinanden og til at tænke nyt, når der er brug for det. Vi har plads til flere og til, at du kan være med.

Bliv en del af HOFOR – hos os får du plads

Plads til fællesskab – Vi skaber forbindelser – under jorden og over jorden. Det kræver nemlig fagligt fællesskab og samarbejde at skabe fremtidens bæredygtige byer. Derfor giver vi plads til netværket. Både når vi samarbejder internt, og når vi udtænker nye løsninger med andre eksperter og myndigheder. Det er sådan, vi håndterer den daglige forsyning, klimatilpasser byerne og finder bæredygtige løsninger nu og til de næste generationer.

Plads til udvikling – Vi skaber fremtidens bæredygtige byer. Derfor får du plads til at udvikle dig. Det begyndte, dengang København fik vandforsyning og kloakker for første gang. I dag arbejder vi langt bredere, for vi har store planer – også med dig. Du får derfor mulighed for hele tiden at bygge ekstra viden på og udvikle dig i nye retninger. Når du gør det, kan du bedst påvirke vores arbejde med at fremtidssikre byerne og bidrage til den grønne omstilling. Det er dét, der driver værket i HOFOR.

Plads til et bæredygtigt arbejdsliv – Det kræver overskud at bære det ansvar, vi gør. Mere end en million mennesker kan kun tænde for vandhanen, bade i havnen og få hverdagen til at hænge sammen, fordi vi går på arbejde. Vores arbejde skal holde til meget, men vi skal også holde til arbejdet. Derfor passer vi godt på hinanden, og med et stort fokus på arbejdsmiljø og trivsel får du ordentlige rammer, så du har plads til det hele - til at tegne de store linjer og til at hente de små.

Læs mere på hofor.dk/job og følg os på LinkedIn.

 HOFOR

Ørestads Boulevard 35, 2300 København

HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, står for vandforsyningen og for at lede spilde- og regnvand væk i otte kommuner. Derudover forsyner vi København med fjernvarme, bygas og fjernkøling, og opfører vindmøller.

Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job