Bech-Bruun

I Bech-Bruun har du mulighed for at skabe en betydningsfuld karriere i en virksomhed med store ambitioner, forventninger og godt fællesskab. Uanset hvor du er i din karriere, understøtter vi din personlige og faglige udvikling, så du får mulighed for at udfolde dit talent.

Vi sikrer derfor de rette karriereveje og ønsker at realisere vores medarbejders karrieremål.
Hos os bliver du en del af en spændende international og erhvervsorienteret virksomhed, og du vil lære af nogle af branchens mest anerkendte og erfarne eksperter. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor du vil blive udfordret og udvikle dig – både fagligt og personligt.

”At jeg fik mulighed for at starte min karriere herinde som stud. jur. har betydet utrolig meget for min udvikling. Jeg fik fra start meget ansvar og en unik mulighed for at arbejde sammen med de bedste inden for deres felt”, siger Armin Ocuz, advokatfuldmægtig i Bech-Bruun.

Med mere end 500 talentfulde medarbejdere og nogle af branchens mest anerkendte og erfarne eksperter skaber vi løsninger på tværs af fagområder. Vores mål er at styrke vores klienters forretning, så de opnår de bedste resultater. Det samme gælder vores medarbejdere.

Læs mere om en karriere i Bech-Bruun på www.bechbruun.com/karriere


Bech-Bruun - hurtigt overblik


Bech-Bruun
Bech-Bruun
Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed. Vi servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser.

Placering
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
Logo: Bech-Bruun
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


LinkedIn

Følg vores aktiviteter på LinkedIn.


Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

www.bechbruun.com


Bech-Bruun i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.