IT-Branchen

IT-Branchen blev stiftet i 1917 af blot 11 medlemmer, der gerne ville importere datidens vidunderteknologi: Skrivemaskinen. Siden har vi udvidet både medlemsskaren og antallet af teknologier, så vi i dag favner over 800 både danske og globale it-virksomheder. Dem hjælper vi både med at skabe gode samfundsmæssige og politiske rammer for, men også med den helt forretningsnære rådgivning omkring kontrakter, ansættelser og vækstmuligheder.

Vi har derfor en lang række mærkesager som vi forsøger at påvirke rammerne for overfor politikerne. Men vi afholder også en lang række events og netværksarrangementer, hvor vores medlemmer kan måde hinanden og blive klogere på de ting, der rører sig i deres omverden.

Kort fortalt er vores mission:

IT-Branchen - Vi giver dig koden til vækst

IT-Branchen hjælper hver dag vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse.

Vi brænder for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske.

Vi lader ildsjælene hos vores medlemmer sætte retningen for en bedre fremtid. Det gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemsvirksomheder.


IT-Branchen - hurtigt overblik


IT-Branchen
IT-Branchen
IT-Branchen hjælper hver dag vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse. Vi brænder for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske. Vi lader ildsjælene hos vores medlemmer sætte retningen for en bedre fremtid. Det gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemsvirksomheder.

Placering
Slotsholmsgade
1217 København K.
Logo: IT-Branchen
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Vores medarbejdere

10

ansatte med videregående uddannelse

4
studerende og praktikanter ansat sidste år


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


Nyeste tweets

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.

Sidste nyt fra IT-Branchen