Region Syddanmark

Blindtarme & bogføring
Region Syddanmarks største opgave er at holde gang i det Syddanske sundhedsvæsen. Vi er med til at skabe et rummeligt og solidt samfund, der tager udgangspunkt i borgeren. For at kunne gøre det, har vi brug for dygtige medarbejdere med forskellige kompetencer.

Vi har selvfølgelig stillinger indenfor bl.a. sygepleje, fysioterapi og lægevidenskab, men har i høj grad også brug for folk til de administrative opgaver indenfor HR, IT, økonomi, kommunikation, administration – og vi ku’ blive ved!

Du må gerne være grøn
Region Syddanmark vil gerne være en organisation, hvor studerende og nyuddannede føler sig værdsat, og hvor vi kan skabe udvikling sammen. Derfor åbner vi gerne dørene for både praktikanter, studentermedhjælpere, projektskrivere og nyuddannede i hele organisationen, der kan opdatere os med den nyeste viden.

Din udvikling udvikler os
Det er vigtigt for os, at være en attraktiv arbejdsplads, med gode rammer og forhold for alle vores medarbejdere. Derfor har vi fokus på, at der er gode udviklingsmuligheder og udfordrende opgaver, så vores medarbejdere hele tiden udvikler deres kompetencer.

Vi er Syddanmarks største offentlige servicevirksomhed og tror på, at fleksibilitet og nytænkning er nøgleordene for at skabe en moderne og effektiv organisation.

Interesseret?
Lyder det som noget for dig kan du læse mere på job.regionsyddanmark.dkRegion Syddanmark - hurtigt overblik


Region Syddanmark
Region Syddanmark
Region Syddanmarks hovedopgave er at drive det syddanske sygehusvæsen, psykiatriske og sociale institutioner og skabe vækst og gode rammer for vores borgere og erhvervslivet.

Placering
Damhaven 12
7100 Vejle
Logo: Region Syddanmark
Efterspørgsel og statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?

Nyeste tweets
Henter tweets...
LinkedIn

Følg vores aktiviteter på LinkedIn.

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

www.regionsyddanmark.dk

Region Syddanmark i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.