Medicolink

Medicolink og Kube&Co er to integrerede, dansk-ungarske virksomheder med base i Budapest, Ungarn. Vi arbejder hhv. med at finde og forberede højt kvalificeret sundhedspersonale til en ny tilværelse i Danmark, og derudover tager vi os af drift af tandklinikker fordelt rundt omkring i Danmark.

Hos Medicolink og Kube&Co får du mulighed for at arbejde i et internationalt miljø i en virksomhed, hvor nøgleordene er engagement, service, samarbejde og frihed under ansvar. Du vil blive en del af vores unge kontor i Budapest, hvor vi er omtrent 25 fuld- og deltidsansatte (danske og ungarske), og hvor der hersker en uformel og humoristisk tone.

 

Medicolink og Kube&Co tilbyder praktikophold i både forårs- og efterårssemesteret inden for følgende: 

Danskundervisning

Markedsføring og kommunikation

HR / og integration

Praktikopholdene har en varighed på 6 måneder. De er normeret til 37 timer ugentligt og er ulønnede.

 

 

Der er mulighed for, at arbejde med en lang række arbejdsopgaver afhængig af både din personlige og faglige profil. Sammen finder vi frem til, hvordan lige præcis din arbejdsbeskrivelse skal se ud.

Desuden medfinansierer vi en møbleret, centralt placeret lejlighed til dig med alle faciliteter og dine rejseomkostninger til og fra Ungarn. Vi dækker i øvrigt dine offentlige transport i Budapest. Ved praktikperiodens udløb vil der kunne tildeles en erkendtlighed for veludført arbejde samt et anbefalingsbrev.

Vi har nogle ideer om, hvem du er. Men vi vil også gerne overraskes, så selv hvis du tænker, at du ikke passer 100%, skal du være meget velkommen til at skrive en ansøgning alligevel.

 

Du kan finde mere information om dine praktikmuligheder hos os her: https://medicolink.com/praktik/

 

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte praktikansvarlig Jakob Podraza via mail: [email protected] eller på telefon: +45 77 34 38 78

 

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

 
Medicolink

Kildebakken 2, 8680 Ry

Medicolink og Kube&Co er to integrerede, dansk-ungarske virksomheder med base i Budapest, Ungarn. Vi arbejder hhv. med at finde og forberede højt kvalificeret sundhedspersonale til en ny tilværelse i Danmark, og derudover tager vi os af drift af tandklinikker fordelt rundt omkring i Danmark.

Arbejdspladsen har lige nu 25 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 1 færdiguddannede samt 7 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job