Kraftvaerk A/S

Hos Kraftvaerk er der højt til loftet og løbende brug for nye kollegaer, der vil være med til at skabe begejstrede kunder. Det kan vi sammen gøre med teknologisk know-how, udvikling, passion og handlekraft, som skaber værdi for vores kunder og for vores kunders kunder.

Vi er en organisation i vækst. Vi startede i 2004 og er i en sund udvikling der gør, at der løbende ansættes på vores kontorer i både København, Århus, Sankt Petersborg, Stockholm og Helsinki. I alt er vi nu over 110 kollegaer i en organisation, der stadig er præget af entreprenørånd.

Vi er et IT-konsulenthus med fokus på onlineløsninger. Vores forretningsområder er blandt andre:

 • E-handel
 • Cloud
 • PIM
 • Systemintegrationer
 • Corporate websites
 • Selvbetjening
 • Episerver
 • Digital strategi og rådgivning
 • Umbraco

Kraftvaerk har udviklet virksomheder og organisationer via Know-how og nok brachens bedste værktøjskasse. Vi er stolte over at være et modent udviklingshus, der stadig udvikler sig. Sammen med vores kunder har vi gang på gang benyttet teknologiske muligheder til at forløse det forretningsmæssige potentiale. Vores ambitioner er at give vores kunder de bedste betingelser for at lykkes med at skabe værdi. Vores rådgivning tager afsæt i alt det, der sikre dette. Blandt andet teknologisk know-how, forretningsforståelse, passion menneskelighed og ordentlighed.

Tænk, hvis du blev en del af udviklingen. Vi glæder os altid til at hilse på nye ansigter, der brænder for at udvikle IT- Løsninger i høj kvalitet: udviklere, arkitekter, projektledere, forrietningsudviklere, studentermedhjælpere, der bidrager med værdi til Kraftvaerk og vores kunder. Din personlige udvikling foregår løbende- dag efter dag, uge efter uge og år efter år.

Vi tager hånd om vores medarbejdere og deres udvikling. Både for medarbejderens skyld, men også for Kraftvaerks skyld. Vi tror nemlig på at kontinuerlig læring, nysgerrighed og udvikling bevarer motiverede medarbejdere og en sund virksomhed. For at sikre dette har vi udviklet forskellige tiltag, som:

 • Master Class
 • Mentor & Mentee
 • Karriereveje
 • Udstationering   

Selvom vi arbejder hårdt for vores kunder, sørger vi også for at have det sjovt. Vi holder øl- og vinsmagninger, kulturelle arrangementer, vi spiller fodbold, arrangerer sommerfest og julefrokost, mountainbike-ture, DHL stafet, fredagsbar og meget mere. Hvis du synes Kraftvaerk lyder som et godt match, vil vi meget gerne høre fra dig. 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte HR, Brit Sømose på [email protected] . Hvis du gerne vil søge job hos Kraftvaerk gøres det via vores hjemmeside: http://kraftvaerk.com/da/karriere 

Vi glæder os til at høre fra dig!
Kraftvaerk A/S

Prags Blvd. 80, 2300 København S

Kraftvaerk er et IT-udviklingshus og en forretningspartner. Vi skaber værdi for vores kunder. Værdiskabelse handler i vores optik om sammenhængskraft. Sammenhæng mellem data. Mellem forretningsprocesser på tværs af systemer. Vi benytter teknologiske muligheder til at forløse det forretningsmæssige potentiale for vores kunder. Rådgivningen og udvikling tager afsæt i teknologisk know-how, forretningsforståelse, passion, menneskelighed og ordentlighed.

Arbejdspladsen har lige nu 65 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 6 færdiguddannede samt 6 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job