Berlitz Language Services

Arbejd for Berlitz - Team player og global leder

Berlitz er mere end en sprogskole. Med en tradition for topkvalitet, der strækker sig mere end et århundrede tilbage, motiverer vores passion og drive kursusdeltagere til at få succes.

Med løbende fornyelse sikrer vi at det bedste kursusmateriale og de bedste metoder bliver brugt i hver enkelt lektion verden over. Virksomhedens engagement, for at være den bedste, har resulteret i et stærkt og anerkendt brand med en bred vifte af kursusmuligheder. Berlitz besidder et stort kundegrundlag med mange forskellige interesser, hvilket igen demonstrer vores appel til en stor og bred gruppe af verdens befolkning.

Berlitz indeni

Berlitz er en højt respekteret virksomhed, som er blevet en ledende global aktør på markedet for sprogstudier. Både kursusdeltagere og medarbejdere drager fordel af Berlitz’ fleksible ledelsesstruktur, der gør det muligt at fokusere på det er allermest vigtigt: Vores kunders succes. Uanset hvilken stilling du tiltræder hos Berlitz, kan du være sikker på at du bliver involveret i meget varierende opgaver.  Som arbejdsgiver tror Berlitz også på at give sine medarbejdere den nødvendige selvstændighed til at tage hurtige beslutninger, som er i tråd med virksomhedens mål.

Bliv en del af vores team af passionerede professionelle

Professionalisme, samarbejde og passion er et must for enhver person, der arbejder hos Berlitz. Det er udelukkende med passion og professionalisme, at virksomheden kan tilbyde den service, som kunderne forventer. Som en multikulturel arbejdsgiver, stræber Berlitz også mod at fastholde en multinational omstillingsparat atmosfære, der gør det sjovt for alle at være en del af Berlitz familien. 

Støtten fra et globalt team

Uanset hvilket job, der appellerer til dig hos Berlitz, så vil du modtage en dybdegående oplæring, få al den support du har brug for og et utal af muligheder for at udvide dine professionelle kompetencer.

Vores kontorer

København
Borgergade 28, 3rd floor
1300 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, 3. 4.sal
8000 Aarhus
Berlitz Language Services

Borgergade 28, 3rd floor, 1300 København K

Berlitz er verdens førende udbyder af sprogkurser og tværkulturelle services med fodaftryk i mere end 70 lande. I mere end et århundrede har vores drive for innovation resulteret i en bred portefølje, som har gjort det muligt for vores internationale klienter at tale med selvtillid og være succesrige i en global omverden.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job