Karrieremesser og jobmesser i 2024-2025

Er du på udkig efter drømmejobbet, eller har du lyst til at blive inspireret i din jagt på den rette arbejdsplads? Vi har samlet de kommende karriere- og jobmesser i hele landet!

2024-06-17 11:21:00
Move On

Karrieremesser kan fungere som porten til nye jobmuligheder - og give din karriere et ekstra skub fremad. Jobmesser giver dig mulighed for at udvide dit professionelle netværk, møde potentielle arbejdsgivere direkte og blive inspireret til valget af dit nye arbejdsplads. Derudover byder de også ofte på en række foredrag og workshops, så du kan blive bedre klædt på til din karriereskifte.

Her prøver vi at samle alle aktuelle karrieremesser i de kommende måneder. Du kan også finde mere info samt gode råd til at netværke på messen på Jobmesse.dk - god fornøjelse!

Mangler vi en messe? Giv os besked her!


Jobmesse Odense

13. april 2023, Odense

Målgruppe: Ledige i Odense-området

Er du jobsøgende og mangler inspiration til din jobsøgning? Eller søger du udfordringer inden for en ny branche? Så kom til Jobmesse og mød en række virksomheder med ledige jobs.

Læs mere Jobmesse Odense


Danish Academic Job Fair

24. maj 2023, kun online

Målgruppe: Nyuddannede fra danske universiteter

Are you graduating this summer, or did you finish your education recently? Then this virtual career fair is for you! Employers from different industries across the map are participating and they are all bringing exciting job opportunities for you.

Read more here


IT og Akademiker Jobmesse

25. maj 2023, Odense

Målgruppe: IT-uddannede og akademikere i Odense

Arrangementet er for alle interesserede jobsøgende og virksomheder i Odense-området.

Læs mere om jobmessen

Den Grønlandske Karrieremesse

1. august 2023, København

Målgruppe: Studerende og jobsøgende med interesse i Grønland

Den grønlandske karrieremesse er for dig, der ønsker tættere tilknytning til eller en fremtid i Grønland. Messens formål er at bygge bro mellem grønlandske virksomheder, potentielle jobkandidater og Grønlandske studerende i Danmark/Udlandet, og giver dig en unik mulighed for at møde potentielle fremtidige arbejdsgivere.

Læs mere om jobmessen


Bunkerens Jobmesse

14. september 2023, Aarhus

Målgruppe: nuyddannede og studerende Aarhus-området

Jobmessen er til kandidater fra flere uddannelser i Aarhus, især Arts, med spænd af kompecenter inden for blandt andet kultur, samfund, sprog og kommunikation samt IT.

Læs mere


CBS Karriereseminarer for studerende og nyuddannede

20. september til 8. november 2023, København

Målgruppe: CBS-studerende og nyuddannede

Er du på udkig efter et studiejob, internship eller dit første job som nyuddannet? Deltag i seminarrækken i efteråret og hør eksempelvis hvordan du laver et skarpt CV og en målrettet ansøgning, bliver konsulent, laver en LinkedIn profil og får succes på det danske jobmarked.

Læs mere om jobmessen


Studiejobmesse Aalborg

28. september 2023, Aalborg

Målgruppe: Studerende på AAU

Hvert efterår afholder Aalborg Universitet Studiejobmessen i Aalborg, hvor virksomhederne får mulighed for at møde AAU's studerende ansigt til ansigt og vise dem mulighederne for et studiejob.

Læs mere om jobmessen


Karrieredag, SUND KU

12. oktober 2023, København

Målgruppe: Studerende på SUND, Københavns Universitet

Hvert år afholder SUND en Karrieredag, hvor studerende kan møde virksomheder, organisationer og medicinske specialer og høre om mulige karriereveje.

Læs mere om jobmessen


Akademisk Karrieremesse

13. oktober 2023, Odense

Målgruppe: Studerende og dimittender

På Akademisk Karrieremesse kan studerende og færdiguddannede, der er interesserede i studiejobs, praktiksamarbejde eller jobs møde virksomheder, der har brug for hjælp til alt fra dataanalyse, compliance, markedsføring, digitalisering, kommunikation, den grønne omstilling, økonomi eller SoMe og meget andet.

Læs mere om jobmessen


International Company Day, AU

26. oktober 2023, Aarhus

Target group: International students in Aahus area

Would you like to find a permanent job or broaden your career network in Denmark? This event at Aarhus City Hall is for international full-degree students and recent graduates, and it gives you the opportunity to present yourself and gain insight into the Danish labour market.

Read more about this fair


Student Collaboration Day Sønderborg

7. november 2023, Sønderborg

Målgruppe: Studerende fra tekniske og økonomiske studieretninger

Student Collaboration Day Sønderborg er mødestedet, hvor virksomheder og studerende gennem dialog, kan danne en forståelse af de forskellige kompetencer og skabe gensidig interesse for et muligt samarbejde under studierne.

Læs mere om jobmessen


Matchday i Herning for Aarhus BBS og Technical Sciences

8. november 2023, Herning

Målgruppe: business og civilingeniører

Nogle gange kræver det ikke andet end en kop kaffe og en samtale for at finde ud af, om der er et match mellem en virksomhed og en ny medarbejder. Det er idéen bag MATCHDAY på Aarhus BSS' campus i Herning.

Læs mere om jobmessen


DIKU Business Club Matchmaking event

13. november 2023, København

Målgruppe: MSc-students

We are now inviting companies from DIKU Business Club to sign up for the matchmaking event for MSc students with programming skills. All companies will be granted at least a two minutes presentation pitch of your company and your job or project opportunities.

Læs mere om jobmessen


Life Science Career Fair

23. november 2023, København

Målgruppe: Life Science candidates and students

The annual Life Science Career Fair is a one-of-a-kind opportunity to get to know more the Life Science Industry in the Medicon Valley area for both companies, to engage with highly motivated and interested students in a unique networking setting and for students, to connect with their potential future employer.

Læs mere om jobmessen


IT- og Akademikerjobmesse

23. november 2023, Odense

Målgruppe: Kandidater fra forskellige uddannelser

Odense Rådhus danner igen rammen, når vi gentager forårets succes og afholder IT- og akademikerjobmesse. Sidst forvandlede de mange snakke mellem virksomheder og kandidater sig til flere matches og ansættelser.

Læs mere her


Sæson- og fritidsjobmesse Billund

20. januar 2024, Billund

Målgruppe: Sæson- og fritidsjobsøgende i Billund-området

Skal du være prinsesse i LEGOLAND®, livredder i Lalandia, Play Agent i LEGO® House eller vil du hellere hjælpe gæsterne med at svinge sig i træerne i WOW PARK? Mulighederne er mange, hvis du står og mangler et sæson- eller fritidsjob

Læs mere om jobmessen


Karrieredag Fyn

25. januar 2024, Odense

Målgruppe: Tietgenskolens elever inden for handel, kontor, detail og event

På Karrieredag Fyn deltager flere hundrede fynske elever, som er friske, nysgerrige og på jagt efter en elevplads, når de har afsluttet deres uddannelse i hhv. januar og i juni. Eleverne søger elevplads inden for handel, kontor, detail og event.

Læs mere om jobmessen


Juridisk Jobmesse, AU

februar 2024, Aarhus

Målgruppe: Jura-studerende på AU

Kom og mød potentielle arbejdsgivere, og styrk dit netværk, mens du får et indblik ind i, hvordan livet både under og efter jurastudiet kan forme sig, når mere end 20 forskellige virksomheder står til at møde dig.

Læs mere om jobmessen


BUPL Pædagogisk Jobmesse Aarhus

01. februar 2024, Aarhus

Målgruppe: Pædagoger i Aarhus-området

Leder du efter en ledig pædagogstilling i Aarhus-området? Så er du hermed inviteret til jobmesse.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Næstved

8. februar 2024, Næstved

Målgruppe: jobsøgende og studerende i Næstved-området

Du kan hilse på godt 60 forskellige virksomheder, vikarbureauer, uddannelsesinstitutioner og a-kasser, der kan byde på job- og uddannelsesåbninger og gode råd.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Tønder

08. februar 2024, Tønder

Målgruppe: Jobsøgende i Tønder-området

Jobdating er for dig, der søger job på fuldtid, deltid, fleksjob, elev-/læreplads eller studie-/fritidsjob – uanset om du er ledig eller i arbejde.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Bornholm

9. februar 2024, Rønne

Målgruppe: jobsøgende på Bornholm

Virksomhederne har brug for dig. Bornholm oplever et stort opsving og er inde i en god udvikling. Derfor er der stor efterspørgsel på nye medarbejdere indenfor mange brancher og forskellige stillinger.

Læs mere her


Jobmesse Lolland

28. februar 2024, Maribo

Målgruppe: Job- og uddannelsessøgende på Lolland

Over 45 lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner samt over 1000 jobsøgende og andre interesserede plejer at deltage i messen i Maribo Hallerne.

Læs mere om jobmessen


Arts Karriereuge og CompanyDating, AU

26-29. februar 2024, Aarhus

Målgruppe: Studerende på Arts-uddannelsen på AU

På Arts CompanyDating kan du møde virksomheder og organisationer med interesse i studerende på Arts - og få hjælp til de redskaber, som du skal bruge når du søger en stilling.

Læs mere om jobmessen


Company Dating, VIA University College

28. februar 2024, Horsens

Målgruppe: Studerende på VIA Horsens

Company Dating er en karrieremesse, hvor virksomheder og studerende møder hinanden i øjenhøjde. Det er en unik mulighed for at skabe netværk, se hinanden an og få en snak om de samarbejdsmuligheder der er vedrørende praktikophold, studiejobs og fuldtidsjobs.

Læs mere om jobmessen


Akademisk Karrieremesse

1. marts 2024, Odense

Målgruppe: Studerende og dimittender

På Akademisk Karrieremesse kan studerende og færdiguddannede, der er interesserede i studiejobs, praktiksamarbejde eller jobs møde virksomheder, der har brug for hjælp til alt fra dataanalyse, compliance, markedsføring, digitalisering, kommunikation, den grønne omstilling, økonomi eller SoMe og meget andet.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Esbjerg

1. marts 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende i Esbjerg-området

Jobdating er den perfekte mulighed for virksomheder og jobsøgere at mødes og finde det perfekte match. Den første fredag i måneden inviterer Jobcenter Esbjerg til jobdating. Her vil ledige og lokale virksomheder få mulighed for at møde hinanden og finde ud af, om kompetencer og kemi matcher. Daten varer fra kl. 10.00 til 12.00

Læs mere om jobmessen


Job- & Karrieremesse Hjørring

05. marts 2024, Hjørring

Målgruppe: Jobsøgende og studerende i Hjørring-området

Messen er for jobsøgende, studerende og afgangselever fra de lokale gymnasiale uddannelser, med fuldtid-, fritids- og sabbatårjob.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Guldborgsund

06. marts 2024, Nykøbing F.

Målgruppe: Job- og uddannelsessøgende i Guldborgsund-området

På messen får du muligheden for at møde lokale virksomheder, der tilsammen dækker et bredt udsnit af vores områdes forskellige brancher. Måske møder du din fremtidige arbejdsgiver. Der vil også være uddannelsesinstitutioner til stede for at fortælle om deres uddannelsestilbud.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Herning & Ikast-Brande

06. marts 2024, Herning

Målgruppe: Job- og uddannelsessøgende i Herning og Ikast-Brande

Er du på udkig efter dit nye job eller nysgerrig på uddannelsesmuligheder? Besøg jobmessen og få inspiration til dit arbejdsliv - måske venter et nyt job!

Læs mere om jobmessen


Company Day, IT-uddannelser

06. marts 2024, Aarhus

Målgruppe: Studerende fra uddannelser multimediedesigner, digital konceptudvikling, webudvikling samt IT-arkitektur, Erhvervsakademi Aarhus

Danske og internationale studerende, der søger spændende praktikpladser med start i august 2024. Arrangementet foregår som en praktikmesse, hvor formålet er at skabe en god ramme om dialog og netværk mellem virksomheder og studerende.

Læs mere om jobmessen


Kloge Hænder - Velfærd Med Omtanke

08. marts 2024, Randers

Målgruppe: Kandidater fra social- og sundhedsuddannelser

På job- og elevmessen "Kloge Hænder - Velfærd med Omtanke" kan du møde både offentlige og private virksomheder, som alle har et behov for at rekruttere nye medarbejdere eller elever.

Læs mere her


Internship- and Project Day at Katrinebjerg, Technical Sciences

10. marts 2024, Aarhus

Målgruppe: Students of Electronics Engineering, Electronic Energy Technologies Engineering, Software Technology (ICT) Engineering and Health Technology Engineering

P-dag er dagen, hvor studerende og virksomheder møder hinanden på Institut for Elektro- og Computerteknologi. Virksomhederne præsenterer deres praktik- og projektforslag for de studerende, som leder efter praktikpladser eller ideer til bachelorprojekter eller specialer.

Læs mere om jobmessen


Jobbørs 2024 i Faxe

13. marts 2024, Faxe

Målgruppe: Jobsøgende i Faxe-området

Her står omkring 70 virksomheder klar til at møde dig, som er nysgerrig på et brancheskifte, jobskifte eller dig som gerne vil høre direkte fra virksomhederne, hvilke kompetencer de efterspørger.

Læs mere om jobmessen


Jobcenter Vejles Job- & Uddannelsesmesse

13. marts 2024, Vejle

Målgruppe: Jobsøgende i Vejle-området

Få en snak med potentielle arbejdsgivere og uddannelsessteder fra hele Vejle kommune - og grib samtidig muligheden for at netværke med andre ledige eller jobkonsulenter. Måske er dit næste drømmejob lige om hjørnet?

Læs mere om jobmessen


UCN Match Making

13. marts 2024, Aalborg

Målgruppe: Studerende og dimittender fra business og teknologi på UCN

UCN MatchMaking er en praktikmesse, hvor virksomheder får mulighed for at møde studerende fra UCN på forskellige semestre fra en lang række business- og teknologiuddannelser.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Brønderslev

13. marts 2024, Brønderslev

Målgruppe: Jobsøgende i Brønderslevområdet

Find din kommende arbejdsplads på ”Mød og Match” - eller få ny inspiration til din jobsøgning. På Jobmessen står mange af de lokale virksomheder klar til at tage en snak med dig. Hør om deres forventninger til - og behov for nye medarbejdere.

Læs mere om jobmessen


CBS Career Fair

13. marts 2024, Frederiksberg

Målgruppe: CBS-studerende og nyuddannede

CBS Career Fair henvender sig til studerende og nyuddannede fra Copenhagen Business School.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Silkeborg

14. marts 2024, Silkeborg

Målgruppe: Ledige i Silkeborg-området

Jobmesse Silkeborg er messen hvor du og dit kommende arbejdsplads har mulighed for at møde hinanden og blive inspireret.

Læs mere om jobmessen


Karriere- og praktikmatch

21. marts 2024, Aarhus

Målgruppe: Studerende ved Aarhus Maskinmesterskole

Formålet med Praktikmatchen er at møde, netværke og lave aftaler med maskinmesterstuderende, der skal i virksomheds- og bachelorpraktik i efteråret 2024.

Læs mere om jobmessen


Company Dating, VIA Design og Business

21. marts 2024, Herning

Målgruppe: Studerende på VIA Design og Business, Herning

Company Dating er en karrieremesse, hvor virksomheder og studerende møder hinanden i øjenhøjde. Det er en unik mulighed for at skabe netværk, se hinanden an og få en snak om de samarbejdsmuligheder der er vedrørende praktikophold, studiejobs og fuldtidsjobs.

Læs mere om jobmessen


Ringsted Job- og Uddannelsesmesse

19. marts 2024, Ringsted

Målgruppe: Jobsøgende og unge i Rigstedområdet

Med Job- og uddannelsesmessen og det efterfølgende samarbejde mellem virksomhederne og virksomhedskonsulenterne i Ringsted Kommune, vil kommunen medvirke til, at gøre det lettere for både arbejdstagere og arbejdsgivere at finde hinanden. Messen henvender sig bred til alle jobsøgende i Ringstedområdet.

Læs mere om jobmessen


KarriereDagene Aalborg

19. marts 2024, Aalborg

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser

KarriereDagene er Danmarks mest alsidige job- og karrieremesse for dig, der søger inspiration til, hvad du skal efter din videregående uddannelse.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Aabenraa

20. marts 2024, Aabenraa

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Du er inviteret til Jobdating med virksomheder, der har et konkret job, en elev- eller læreplads eller et studiejob med, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Aabenraa

20. marts 2024, Aabenraa

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Du er inviteret til Jobdating med virksomheder, der har et konkret job, en elev- eller læreplads eller et studiejob med, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


DSE-messen Lyngby

20-21. marts 2024, Kgs. Lyngby

Målgruppe: Ingeniørstuderende i Lyngby-området

DSE organiserer hvert forår Danmarks største job- og karrieremesse på DTU, Lyngby. Messen strækker sig over to dage og de omkring 140 virksomheder og organisationer besøges af omkring 10.000 studerende og færdiguddannede.

Læs mere om jobmessen


Uddannelses- og jobevent 2024

21. marts 2024, Fredericia

Målgruppe: Studerende, unge og ledige i Fredericia-området

Business Fredericia, Fredericia Kommune og EUC Lillebælt slår dørene op og inviterer til et par timers inspiration om job- og uddannelsesveje inden for klima, teknik, transport og logistik i Fredericia.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Esbjerg

5. april 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende i Esbjerg-området

Jobdating er den perfekte mulighed for virksomheder og jobsøgere at mødes og finde det perfekte match. Den første fredag i måneden inviterer Jobcenter Esbjerg til jobdating. Her vil ledige og lokale virksomheder få mulighed for at møde hinanden og finde ud af, om kompetencer og kemi matcher. Daten varer fra kl. 10.00 til 12.00

Læs mere om jobmessen


Job & Inspirationsmesse Aarhus

8. april 2023, Aarhus

Målgruppe: Ledige i Aarhus-området

Er du på udkig efter drømmejobbet, eller mangler du inspiration i din jagt på den rette arbejdsplads? Vi håber, at Job & Inspirationsmesserne kan være et værktøj til at give karrieren et skub fremad. Det koster kun lidt af din tid.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Randers

10. april 2024, Randers

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Kom til jobdating med virksomheder i Randers-området, der får mulighed for at fortælle om de konkrete jobs, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Favrskov

11. april 2024, Hadsten

Målgruppe: Jobsøgende i Favrskov Kommune

Mangler du et job? Så er der chancen for et jobmatch, når Favrskov Kommune inviterer til stor jobmesse i 2024. Jobmessen afholdes i et samarbejde mellem Jobcenter Favrskov og Favrskov Erhverv.

Læs mere om jobmessen


Jobfestival Sønderborg

11. april 2024, Sønderborg

Målgruppe: Alle jobsøgende i Sønderborg-området

JobFestivalen giver dig mulighed for at møde og tale med din kommende arbejdsgiver. Der er plads til at få en god snak, og I kan stille spørgsmål til virksomhen.

Læs mere om jobmessen


Katrinebjerg Karrieredag

12. april 2024, Aarhus

Målgruppe: IT-studerende fra Aarhus Universitet

Kdag arrangeres af Aarhus Universitet og er dedikeret IT-specialister. På messen deltager IT-studerende fra Aarhus Universitet og over 50 interesserede virksomheder og organisationer.

Læs mere om jobmessen


Journalistisk Praktikmesse

16. april 2024, Odense

Målgruppe: Studerende på journalistuddannelser

I forårets runde deltager studerende fra alle fire journalistuddannelser (RUC, SDU, DMJX journalistik og TVM).

Læs mere om jobmessen


KarriereDagene København

17. april 2024, København

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser

KarriereDagene er Danmarks mest alsidige job- og karrieremesse for dig, der søger inspiration til, hvad du skal efter din videregående uddannelse.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Aabenraa

17. april 2024, Aabenraa

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Du er inviteret til Jobdating med virksomheder, der har et konkret job, en elev- eller læreplads eller et studiejob med, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Horsens

18. april 2024, Horsens

Målgruppe: Jobsøgende i Horsens-området

Jobcenter Horsens inviterer dig til jobmesse. Jobmesser er en unik mulighed for at møde virksomheder forud for en officiel jobsamtale. Yderligere er det også din mulighed for at få yderligere viden om arbejdsopgaven. Jobmessen er den 18. april Norgesvej 2, 8700 Horsens klokken 13:00-16:00

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Mariagerfjord

25. april 2024, Hobro

Målgruppe: Jobsøgende, studerende, fritidsjobbere

Kickstart din karriere eller find den medarbejder du står og mangler. Vi gentager successen med afholdelse af Jobmesse Mariagerfjord. Omkring 30 virksomheder med konkrete jobåbninger inden for alle brancher vil stå klar til at tage imod jobsøgende i Hobro Idrætscenter, når Jobmesse Mariagerfjord 2024 løber af stablen d. 25. april.

Læs mere om jobmessen


PhD Career Day

25. april 2024, Aarhus

Målgruppe: PhD-studerende fra AU

PhD Career Day is an annual event where you as a PhD student or Postdoc can learn more about your career prospects by meeting company representatives face-to-face, get an understanding of what the companies stand for, and look for.

Læs mere om jobmessen


Talentmessen

30. april 2024, Aarhus

Målgruppe: Kandidater med en professionsbachelor eller kandidatgrad

Den 30 april sparkes dørene op til dette års AC-jobmesse i Musikhuset i Aarhus. Her vil godt 2.000 højtuddannede jobsøgende og omkring 50 virksomheder netværke.

Læs mere om jobmessen


Student Collaboration Day Sønderborg

30. april 2024, Sønderborg

Målgruppe: EASV - Erhvervsakademi Sydvest og SDU - Sønderborg

Student Collaboration Day Sønderborg er mødestedet, hvor virksomheder og studerende gennem dialog, kan danne en forståelse af relevante kompetencer og skabe gensidig interesse for et muligt samarbejde under studierne.

Læs mere om jobmessen


IT Karrieredag, Københavns Universitet

03. maj 2023, København

Målgruppe: IT-studerende

IT Karrieredag er for virksomheder og studerende inden for IT på Københavns Universitet. Det er her, virksomheder og studerende møder hinanden og taler om fremtidige karriere- og samarbejdsmuligheder.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Esbjerg

3. maj 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende i Esbjerg-området

Jobdating er den perfekte mulighed for virksomheder og jobsøgere at mødes og finde det perfekte match. Den første fredag i måneden inviterer Jobcenter Esbjerg til jobdating. Her vil ledige og lokale virksomheder få mulighed for at møde hinanden og finde ud af, om kompetencer og kemi matcher. Daten varer fra kl. 10.00 til 12.00

Læs mere om jobmessen


Jobdating Randers

8. maj 2024, Randers

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Kom til jobdating med virksomheder i Randers-området, der får mulighed for at fortælle om de konkrete jobs, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


KarriereDagene Odense

14. maj 2024, Odense

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser

KarriereDagene er Danmarks mest alsidige job- og karrieremesse for dig, der søger inspiration til, hvad du skal efter din videregående uddannelse.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Aabenraa

15. maj 2024, Aabenraa

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Du er inviteret til Jobdating med virksomheder, der har et konkret job, en elev- eller læreplads eller et studiejob med, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Karrieremesse Kalundborg

15. maj 2024, Kalundborg

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser, samt jobsøgende, der ønsker at arbejde i Kalundborg.

På Karrieremessen kan du møde de mange lokale virksomheder, opdage mulighederne og tage det første skridt mod din Karriere i Kalundborg.

Læs mere om jobmessen


KarriereDagene Aarhus

16. maj 2024, Aarhus

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser

KarriereDagene er Danmarks mest alsidige job- og karrieremesse for dig, der søger inspiration til, hvad du skal efter din videregående uddannelse.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Tønder

16. maj 2024, Tønder

Målgruppe: Jobsøgende i Tønder-området

Jobdating er for dig, der søger job på fuldtid, deltid, fleksjob, elev-/læreplads eller studie-/fritidsjob – uanset om du er ledig eller i arbejde.

Læs mere om jobmessen


Skive Jobfestival

24. maj 2024, Skive

Målgruppe: Jobsøgende

På Skive Jobfestival kan du finde din kommende arbejdsplads. Kig forbi og besøg 40 virksomhedsstande med mange spændende jobs på Skiveegnen.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Esbjerg

7. juni 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende i Esbjerg-området

Jobdating er den perfekte mulighed for virksomheder og jobsøgere at mødes og finde det perfekte match. Den første fredag i måneden inviterer Jobcenter Esbjerg til jobdating. Her vil ledige og lokale virksomheder få mulighed for at møde hinanden og finde ud af, om kompetencer og kemi matcher. Daten varer fra kl. 10.00 til 12.00

Læs mere om jobmessen


Jobdating Randers

12. juni 2024, Randers

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Kom til jobdating med virksomheder i Randers-området, der får mulighed for at fortælle om de konkrete jobs, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Find Job Nu LIVE - Transport & Godshåndtering

12. juli 2024, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


Karrieredage for biologer

august 2024, Aarhus

Målgruppe: Kandidatstuderende og dimittender på biologi, AU

Mere info følger.

Læs mere om jobmessen


Find Job Nu LIVE - Offentlig virksomhed & Forvaltning

2. august 2024, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen

Nordjysk Karriere Bootcamp

26. august (online) samt 28. august 2024 (fysisk), Aalborg / Online

Målgruppe: Dimittender i Aalborg-området

Nordjysk Karriere Bootcamp er (mest) for dig, der er dimittend. Over to dage klæder vi dig nemlig endnu bedre på til at søge – og få – det job, du rigtig gerne vil lande. 💼

Læs mere om jobmessen


Jobdating Randers

14. august 2024, Randers

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Kom til jobdating med virksomheder i Randers-området, der får mulighed for at fortælle om de konkrete jobs, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Transportmesse, DEKRA

august 2024, Vejen

Målgruppe: Jobsøgende med interesse i transportbranchen

På messen kan du møde flere forskellige virksomheder inden for transportbranchen. De mangler alle sammen chauffører og de har konkrete jobs med på jobmessen. Har du et ønske om at skifte branche eller er du ledig og ønsker at arbejde inden for transport så kom og få en snak med virksomhederne og hør mere om job- og uddannelsesmulighederne. Måske kommer du hjem med et job eller en jobsamtale!

Læs mere her


Jobdating Esbjerg

6. september 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende i Esbjerg-området

Jobdating er den perfekte mulighed for virksomheder og jobsøgere at mødes og finde det perfekte match. Den første fredag i måneden inviterer Jobcenter Esbjerg til jobdating. Her vil ledige og lokale virksomheder få mulighed for at møde hinanden og finde ud af, om kompetencer og kemi matcher. Daten varer fra kl. 10.00 til 12.00

Læs mere om jobmessen


Find Job Nu LIVE - Detailhandel/Juleassistance

06. september 2024, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Randers

11. september 2024, Randers

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Kom til jobdating med virksomheder i Randers-området, der får mulighed for at fortælle om de konkrete jobs, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Tech BBQ

11.-12 september 2024, Lokomotivværkstedet Copenhagen

Target group: Job seekers within IT & tech

TechBBQ has become the heartbeat of the startup and innovation ecosystem in Scandinavia. It began as a humble BBQ gathering for tech enthusiasts and entrepreneurs in 2013, but has since evolved into a large - scale summit that draws attendees from around the world for two days of inspiration, networking, and growth.

Read more about this fair


Jobmesse 2024, Allerød Kommune

11. september 2024, Centerhallen Allerød

Målgruppe: Jobsøgende i Allerød Kommune

Jobmessen er åben for alle interesserede. Uanset om det er personer, der søger et karriereskift, et fuldtidsjob, deltidsarbejde, fleksjob, eller blot nogle få timer ugentligt, vil der være et bredt spektrum af kandidater.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Aabenraa

18. september 2024, Aabenraa

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Du er inviteret til Jobdating med virksomheder, der har et konkret job, en elev- eller læreplads eller et studiejob med, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse, Trafikskolen

28. september 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende inden for transportbranchen

Mød Esbjergs førende virksomheder fra indenfor transportbranchen, der søger talentfulde individer som dig. Få muligheden for at netværke med ledere, rekrutteringschefer og branchefolk i uformelle omgivelser.

Læs mere om jobmessen


Karrieremesse Esbjerg

26. september 2024, Esbjerg

Målgruppe: nuyddannede, studerende og erfarne kandidater i Esbjerg-området

Karrieremesse Esbjerg er for dig, der vil høre mere om karrieremulighederne i Esbjerg og omegn. Virksomhederne til messen tilbyder muligheder inden for økonomi, markedsføring, web og programmering, ingeniør, byggeteknik, miljø, sundhed, energi– og offshore m.m. Messen afholdes hvert år den sidste torsdag i september.

Læs mere om jobmessen


AU Student Job Fair

2. september 2024, Aarhus

Målgruppe: Internationale full degree-studerende på AU

Aarhus University is putting the spotlight on student jobs for international master’s degree students! Are you ready to meet a variety of exciting companies and land your first student job?

Læs mere om jobmessen


IT Match Making

3. oktober 2024, København

Målgruppe: studerende og nyuddannede fra ITU

IT Match Making på IT-Universitetet i København henvender sig til studerende på ITU.

Læs mere om jobmessen


Praktik- og projektdag, Technical Sciences

3. oktober 2024, Aarhus

Målgruppe: Studerende Electronics Engineering, Electronic Energy Technologies Engineering, Software Technology (ICT) Engineering og Health Technology Engineering

P-dag er dagen, hvor studerende og virksomheder møder hinanden på Institut for Elektro- og Computerteknologi. Virksomhederne præsenterer deres praktik- og projektforslag for de studerende, som leder efter praktikpladser eller ideer til bachelorprojekter eller specialer.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Esbjerg

4. oktober 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende i Esbjerg-området

Jobdating er den perfekte mulighed for virksomheder og jobsøgere at mødes og finde det perfekte match. Den første fredag i måneden inviterer Jobcenter Esbjerg til jobdating. Her vil ledige og lokale virksomheder få mulighed for at møde hinanden og finde ud af, om kompetencer og kemi matcher. Daten varer fra kl. 10.00 til 12.00

Læs mere om jobmessen


Find Job Nu LIVE - Hotel & Restauration

04. oktober 2024, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Randers

09. oktober 2024, Randers

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Kom til jobdating med virksomheder i Randers-området, der får mulighed for at fortælle om de konkrete jobs, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


DSE-fair Aalborg

9-10. oktober 2024, Aalborg

Målgruppe: Ingeniørstuderende i Aalborg-området

DSE organiserer hvert år teknisk jobmesse i Gigantium, Aalborg. Messen henvender sig til studerende på ingeniør- og tekniske uddannelser.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Tønder

10. oktober 2024, Tønder

Målgruppe: Jobsøgende i Tønder-området

Jobdating er for dig, der søger job på fuldtid, deltid, fleksjob, elev-/læreplads eller studie-/fritidsjob – uanset om du er ledig eller i arbejde.

Læs mere om jobmessen


Karrieremesse på Institut for Matematik, AU

23. oktober 2024, Aarhus

Målgruppe: Studerende på Institut for Matematik

Til årets karrieredag kan de studerende møde repræsentanter fra danske virksomheder samt gymnasieskoler. Her kan de studerende blive inspireret til fremtidens muligheder for job, karriere og mulige samarbejder.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Aabenraa

23. oktober 2024, Aabenraa

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Du er inviteret til Jobdating med virksomheder, der har et konkret job, en elev- eller læreplads eller et studiejob med, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


SDU Praktik- og Projektdag

30. oktober 2024, Odense

Målgruppe: Studerende fra SDU's ingeniørretninger

Praktik- og projektdag er mødestedet, hvor virksomheder og studerende gennem dialog, kan danne en forståelse af de forskellige ingeniørfag og skabe gensidig interesse for et muligt samarbejde under studierne.

Læs mere om jobmessen


Spækhuggeren, Aarhus BSS

31. oktober 2024, BSS Aarhus

Målgruppe: Økonomi- og erhvervsøkonomistuderende

Spækhuggeren er den ældste karrieremesse på Aarhus Universitet, som giver de studerende muligheden for at møde en lang række spændende virksomheder i vante rammer, da den bliver afholdt på Campus Fuglsangs Allé.

Læs mere om jobmessen


Vita Politica

oktober 2023, Aarhus

Målgruppe: Statskundskabstuderende

Vita Politica er en studenterdrevet karriere- og jobmesse på Institut for Statskundskab i Aarhus. Vi søger, at skabe bro mellem arbejdsmarkedet og de studerende.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Esbjerg

1. november 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende i Esbjerg-området

Jobdating er den perfekte mulighed for virksomheder og jobsøgere at mødes og finde det perfekte match. Den første fredag i måneden inviterer Jobcenter Esbjerg til jobdating. Her vil ledige og lokale virksomheder få mulighed for at møde hinanden og finde ud af, om kompetencer og kemi matcher. Daten varer fra kl. 10.00 til 12.00

Læs mere om jobmessen


GeoMatch 2024

1. november 2024, Institut for Science, Aarhus

Målgruppe: Studerende, forskere, virksomheder – Geoscience, Ingeniør, Fysik   

GeoMatch er målrettet virksomheder, organisationer, fonde og myndigheder samt forskere og studerende på Institut for Geoscience. Arrangementet har ét klart fokus: At bringe erhvervslivet tættere på forskere og studerende fra instituttet og vice versa.

Læs mere om jobmessen


Karrieremesse Aabenraa

7. november 2024/span>, Aabenraa

Målgruppe: Studerende og virksomheder

I samarbejde med Business Aabenraa afholder Aabenraa Kommune hvert år karrieremesse, hvor lokale elever og studerende kan møde lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Læs mere om jobmessen


Find Job Nu LIVE - Ukraine & Østeuropæisk Job Task Force

8. november 2024, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Randers

13. november 2024, Randers

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Kom til jobdating med virksomheder i Randers-området, der får mulighed for at fortælle om de konkrete jobs, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Ingeniørens Jobtræf

13. november 2024, Aarhus

Målgruppe: ingeniører og cand.scient'er

Ingeniørens Jobtræf er her hvor du som teknologisk studerende kan blive klogere på din fremtidige karrieremuligheder hos de største ingeniør- og teknologivirksomheder. Du kan møde virksomhederne på efterårets Jobtræfmesse på Navitas i Aarhus.

Læs mere om jobmessen


Erhvervs- og karrieremessen Viborg

06. november 2024, Viborg

Målgruppe: Ledige og studerende i Viborg-området

Her kan du gå på opdagelse i de mange karrieremuligheder hos de lokale virksomheder i Viborg Kommune og få rådgivning og vejledning til netop dine karriereønsker.

Læs mere om jobmessen


Student Collaboration Day Sønderborg

12. november 2024, Sønderborg

Målgruppe: Studerende fra SDU

Student Collaboration Day er mødestedet, hvor virksomheder og studerende kan mødes for at tale om projekt- eller praktiksamarbejde samt studiejob.

Læs mere om jobmessen


Graduate Programme Night

november 2024, Aarhus

Målgruppe: Kandidatstuderende

Til Graduate Programme Night har du mulighed for at præsentere din virksomhed og fortælle, hvad der gør netop jeres graduate program interessant for de studerende.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Esbjerg

6. december 2024, Esbjerg

Målgruppe: Jobsøgende i Esbjerg-området

Jobdating er den perfekte mulighed for virksomheder og jobsøgere at mødes og finde det perfekte match. Den første fredag i måneden inviterer Jobcenter Esbjerg til jobdating. Her vil ledige og lokale virksomheder få mulighed for at møde hinanden og finde ud af, om kompetencer og kemi matcher. Daten varer fra kl. 10.00 til 12.00

Læs mere om jobmessen


Find Job Nu LIVE - Blandede brancher

06. december 2024, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


Jobdating Randers

11. december 2024, Randers

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i lokalområdet

Kom til jobdating med virksomheder i Randers-området, der får mulighed for at fortælle om de konkrete jobs, der skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om jobmessen


Studie- og karrieredag, Nanoscience AU

16. december 2023, Aarhus

Målgruppe: Studerende Nanoscience-uddannelsen og nanoscience-dimittender

Messen på Aarhus Universitet henvender sig til alumner, nuværende Nanoscience-studerende samt nanoscience-dimittender 2023.

Læs mere her


Find Job Nu LIVE - Service & Tjenesteydelser

10. januar 2025, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Næstved

endnu ikke fastlagt i 2025, Næstved

Målgruppe: jobsøgende og studerende i Næstved-området

Du kan hilse på godt 60 forskellige virksomheder, vikarbureauer, uddannelsesinstitutioner og a-kasser, der kan byde på job- og uddannelsesåbninger og gode råd.

Læs mere om jobmessen


Find Job Nu LIVE - Industri & Fremstilling

07. februar 2025, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


Jobmesse Lolland

endnu ikke fastlagt i 2025, Maribo

Målgruppe: Job- og uddannelsessøgende på Lolland

Over 45 lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner samt over 1000 jobsøgende og andre interesserede plejer at deltage i messen i Maribo Hallerne.

Læs mere om jobmessen


KarriereDagene Aalborg

endnu ikke fastlagt i 2025, Aalborg

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser

KarriereDagene er Danmarks mest alsidige job- og karrieremesse for dig, der søger inspiration til, hvad du skal efter din videregående uddannelse.

Læs mere om jobmessen


IT DAY Copenhagen

06. marts 2025, Copenhagen

Target group: Students & graduates from IT-educations

Join us at IT-DAY 2025 in Aalborg and connect with 50+ leading or innovative IT companies in Denmark. Whether you're an IT student, a recent graduate, or simply interested in the IT sector, this event offers a range of opportunities.

Read more about this fair


Find Job Nu LIVE - Blandede brancher

07. marts 2025, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


DSE-fair Lyngby

marts 2024, Kgs. Lyngby

Målgruppe: Ingeniørstuderende i Lyngby-området

DSE organiserer hvert forår Danmarks største job- og karrieremesse på DTU, Lyngby. Messen strækker sig over to dage og de omkring 140 virksomheder og organisationer besøges af omkring 10.000 studerende og færdiguddannede.

Læs mere om jobmessen


KarriereDagene København

endnu ikke fastlagt i 2025, København

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser

KarriereDagene er Danmarks mest alsidige job- og karrieremesse for dig, der søger inspiration til, hvad du skal efter din videregående uddannelse.

Læs mere om jobmessen


Katrinebjerg Karrieredag

endnu ikke fastlagt i 2025, Aarhus

Målgruppe: IT-studerende fra Aarhus Universitet

Kdag arrangeres af Aarhus Universitet og er dedikeret IT-specialister. På messen deltager IT-studerende fra Aarhus Universitet og over 50 interesserede virksomheder og organisationer.

Læs mere om jobmessen


AAU CPH Career Week

endnu ikke fastlagt i 2025, AAU CPH, Copenhagen

Target group: Both Danish and international students at AAU CPH.

Do you aim to master writing tailored CVs and cover letters? Are you curious on how you can work with sustainability in your first job? Or do you wish to get in touch with potential employers or project and internship collaborators? Then don’t miss out on AAU CPH Career week.

Read more about this fair


IT Match Making

endnu ikke fastlagt i 2025, København

Målgruppe: studerende og nyuddannede fra ITU

IT Match Making på IT-Universitetet i København henvender sig til studerende på ITU.

Læs mere om jobmessen


IT DAY Odense

03. april 2025, Copenhagen

Target group: Students & graduates from IT-educations

Join us at IT-DAY 2025 in Aalborg and connect with 50+ leading or innovative IT companies in Denmark. Whether you're an IT student, a recent graduate, or simply interested in the IT sector, this event offers a range of opportunities.

Read more about this fair


Find Job Nu LIVE - Byggeri & Anlæg

04. april 2025, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


IT DAY Aalborg

24. april 2025, Aalborg

Target group: Students & graduates from IT-educations

Join us at IT-DAY 2025 in Aalborg and connect with 50+ leading or innovative IT companies in Denmark. Whether you're an IT student, a recent graduate, or simply interested in the IT sector, this event offers a range of opportunities.

Read more about this fair


KarriereDagene Odense

endnu ikke fastlagt i 2025, Odense

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser

KarriereDagene er Danmarks mest alsidige job- og karrieremesse for dig, der søger inspiration til, hvad du skal efter din videregående uddannelse.

Læs mere om jobmessen


KarriereDagene Aarhus

endnu ikke fastlagt i 2025, Aarhus

Målgruppe: Studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser

KarriereDagene er Danmarks mest alsidige job- og karrieremesse for dig, der søger inspiration til, hvad du skal efter din videregående uddannelse.

Læs mere om jobmessen


IT Karrieredag, Københavns Universitet

endnu ikke fastlagt i 2025, København

Målgruppe: IT-studerende

IT Karrieredag er for virksomheder og studerende inden for IT på Københavns Universitet. Det er her, virksomheder og studerende møder hinanden og taler om fremtidige karriere- og samarbejdsmuligheder.

Læs mere om jobmessen


Find Job Nu LIVE - Ukraine & Østeuropæisk Job Task Force

09. maj 2025, Aarhus

Målgruppe: Ledige og nyuddanende i Aarhus-området

Her får ledige chancen for at springe alle besværlige mellemregninger over og gå direkte til jobsamtale med virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Det er en god mulighed for at få en personlig snak og skabe en direkte forbindelse til din næste arbejdsplads.

Læs mere om jobmessen


IT Karrieredag, Københavns Universitet

maj 2024, København

Målgruppe: IT-studerende

IT Karrieredag er for virksomheder og studerende inden for IT på Københavns Universitet. Det er her, virksomheder og studerende møder hinanden og taler om fremtidige karriere- og samarbejdsmuligheder.

Læs mere om jobmessen

Move On redaktion
39.988 læsere
Opdateret d. 17.06.2024

Læs også...


Tips fra lederen: Har du tid til en kop kaffe?
Første trin efter en ansøgning er tit en kort, uformel snak – men misbruger du dine muligheder? Hvad skal du passe på? Her giver en chef sine tips til kaffe-snakken.
Niels Christensen, Elfin.dk
Kend din recruiter
Har du prøvet at være i kontakt med en recruiter? Hvis du ikke har, så bare rolig – de ringer en dag, når du mindst venter det. Her får du den korte recruiter-guide, som klæder dig lidt bedre på til den dag.
Niels Christensen, Elfin.dk
HR-cheferne om sociale medier og netværk
Hvordan bruges netværket eller sociale medier i jobsøgningen? HR-chefer giver et par gode råd til din jobsøgning.
Redaktionen, Move On Career
Dine digitale egenskaber i jobsøgningen
Dit kommende drømmejob kan meget vel være indenfor online-verden. Hvorfor ikke allerede nu forberede dig på de egenskaber, der er efterspurgte på markedet?
din-ecigaret.dk (Sponsorartikel)
Arbejdsmarkedet for dimittender
Det går bedre og bedre for dansk økonomi. Ifølge statistikkerne er den overordnede beskæftigelse stigende, og medierne har det seneste år lagt vægt på Danmark som det land i Europa, med det største fald i ungdomsledigheden. Men hvordan ser det ud for dimittenderne, og hvad kan du gøre for at forbedre din placering til jobmarkedet?
Move On Career
Invitér dig selv på kaffemøde hos en fremmed
Kaffemøder er en nem og effektiv adgang til viden, jobmuligheder, nye relationer og meget andet godt. Derfor er kaffemøder et stærkt værktøj i din jobsøgning eller karriereudvikling.
Kristian Jensen, DetGodeJob.dk
Markedsfør dig selv som professionel
Vi hører det hele tiden: Traditionel jobsøgning er kun én vej at gå mod drømmejobbet. At synliggøre sig selv i de rette fora er lige så vigtigt. Men hvordan gør du?
Move On
Sådan får du mest ud af en karrieremesse
Gør dig klart hvad du vil have ud af messen – og husk, at en god dialog med en virksomhed også er en succes i sig selv, lyder det fra karrierekonsulent Mette Borch.
Interview - karrierekonsulent Mette Borch
Bliv headhuntet!
Headhunter Ulrik Bo Andersen fortæller her, hvordan han finder de helt rigtige medarbejdere til de virksomheder, der efterspørger hans skarpe øje for det perfekte match. Find også ud af, hvordan du selv kommer i headhunternes søgelys.
Move On
Netværk - vejen til jobbet
Vidste du, at du skal søge viden og kontakter, ikke job, i dit netværk? Læs netværksekspert Charlotte Junges råd til, hvordan du opbygger et stærkt netværk - og hvordan du skal bruge det.
Charlotte Junge
Annoncering - opret jobopslag
HPT