Impostor Syndrome - du er ikke en svindler!

Føler du dig somme tider som en uegnet svindler, når du skriver CV? Så lider du af Impostor Syndrome. I denne videoartikel fortæller en leder om, hvorfor det er vigtigt at bekæmpe.

2022-06-24 13:20:00
Move On

Når du kommer til det punkt, hvor du skal skrive CV og ansøgning, så skal du til at gøre reklame for dig selv. Men for alt for mange, så svigter modet på det her tidspunkt - du begynder at skrive, men får følelsen af at være uegnet til jobbet. Så har du mødt "Imposter Syndrome" - lyt med og hør, hvad du kan gøre ved det.



Niels Christensen, Elfin

Niels Christensen er leder og en erfaren jobskifter. Hans firma, Elfin, tilbyder bl.a. coaching i jobskifte. Hans bog “Rosé på terrassen – Kom stærkt gennem jobsøgning i tech-branchen” kan læses på Kindle og Saxo. Se mere her:

Rosé på terrassen – Kom stærkt gennem jobsøgning i tech-branchen
7.786 læsere
Opdateret d. 24.06.2022
Virksom - a-kasse og faglig organisation for selvstændige

Læs også...


Kend din recruiter
Har du prøvet at være i kontakt med en recruiter? Hvis du ikke har, så bare rolig – de ringer en dag, når du mindst venter det. Her får du den korte recruiter-guide, som klæder dig lidt bedre på til den dag.
Niels Christensen, Elfin.dk
Tips fra lederen: Har du tid til en kop kaffe?
Første trin efter en ansøgning er tit en kort, uformel snak – men misbruger du dine muligheder? Hvad skal du passe på? Her giver en chef sine tips til kaffe-snakken.
Niels Christensen, Elfin.dk
HR-cheferne om CV
HR-cheferne giver deres bedste råd til din CV-skrivning, så det supplerer din ansøgning og du får mest muligt ud af jobsøgningen.
Move On Career
Den hyppigste fejl i jobansøgningen
Se hvad 9 ud af 10 ansøgere mangler at uddybe i deres jobansøgning, men som arbejdsgiverne er meget interesserede i at høre om - og få svaret på, hvorfor værdiskaberen får langt flere jobsamtaler end den faglige specialist.
Gæsteblogger Danny Thøgersen (fagansvarlig hos CampFuture.dk)
3 ansøgningstips der giver flere jobsamtaler
Se hvordan du udformer din jobansøgning, så den bliver attraktiv for arbejdsgiveren. Du får tre eksempler på, hvordan du helt konkret kan vise, at du omsætter din arbejdstid til værdi på bundlinjen.
Gæsteblogger Danny Thøgersen (fagansvarlig hos CampFuture.dk)
CV-eksempel
Dit CV er et af de mest essentielle værktøjer i din jobsøgning. Få tips til at få udarbejdet dit eget.
Move On Career
Gør ansøgningen troværdig
Jobansøgningen er en kommende arbejdsgivers første indtryk af dig. Sørg derfor for, at indtrykket er troværdigt.
Move On
HR-cheferne: 7 fejl du skal undgå i dit CV
Erfarne HR-medarbejdere læser hundredevis af CV’er igennem hver måned. Desværre støder de ofte på de samme ærgerlige fejl. Det er ofte store fejl, som får dig til at virke useriøs eller sjusket – heldigvis er de fleste af dem lette at løse.
Move On Career
Annoncering - opret jobopslag
HPT