Uddannet cand.mag. i Internationval Virksomhedskommunikation med speciale i Engelsk. Har arbejdet som Personlig Assistent for en forskningsleder på Odense Universitetshospital og arbejder pt. som webredaktør og kommunikationsmedarbejder for et forskningsnetværk.

Opdateret 25. juli 2016
Min uddannelse
2004 - 2007

Cand.mag. i International Virksomhedskomm.

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Administration
Periode: september 2004 - september 2007
2001 - 2003

BA i Engelsk

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Administration
Periode: september 2001 - september 2003
Min erhvervserfaring
2012 - nu

Education Manager

Virksomhedsnavn skjult

Ansvarlig for kommunikation og koordinering af to forskeruddannelsesprogrammer og et forskeruddannelsesnetværk. Koordinering af ph.d.-kurser, annoncering af stipendier, webredaktør (Joomla og Umbraco), korrespondance på dansk og engelsk, udarbejdelse af diverse dokumenter herunder nyhedsbreve, renskrivning og korrekturlæsning af anmeldelser, abstracts mm, referatskrivning, fundraising, budgethåndtering.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: september 2012 - nu
2011 - 2012

Personlig Assistent

Virksomhedsnavn skjult

Personlig assistent for forskningsleder. Udarbejdelse af diverse dokumenter herunder dagsordener, mødereferater, nyhedsbreve mm. Renskrivning og korrekturlæsning af anmeldelser, taler mm. Bestilling af rejser, fundraising, regnskab og budgethåndtering. Koordinering af ph.d.-kurser, annoncering af stipendier, webredaktør (Joomla), korrespondance på dansk og engelsk.
Arbejdsområde: Administration
Periode: august 2011 - august 2012
2009 - 2011

Forskningssekretær

Virksomhedsnavn skjult

Koordinering af ph.d.-kurser, opdatering af databaser, mailinglister, hjemmeside, korrespondance på dansk og engelsk, udarbejdelse af diverse dokumenter, renskrivning og korrekturlæsning af anmeldelser, taler mm, referatskrivning, regnskab og budgethåndtering.
Arbejdsområde: Administration
Periode: januar 2009 - juli 2011
2008 - 2008

Markedskonsulent

Virksomhedsnavn skjult

Som markedskonsulent hos telemarketingvirksomheden BizzCall har jeg fået en god indsigt i IT, finans og energibranchen og ikke mindst erfaring med mødebooking, leadgenerering, salg, informationssøgning og andet CRM relateret arbejde.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: marts 2008 - november 2008
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Fyn
Kontakt mig!