Den røde tråd i min joberfaring og uddannelse er interessen for samspillet i politik mht. interessenter, motiver, ideer samt strategier. Jeg har en alsidig baggrund, hvor motivationen er den, at jeg vil arbejde med og lære mere om interessegrupper og påvirkningen af beslutningsprocesser. Jeg har erfaring fra flere interesseorganisationer

Opdateret 15. marts 2019
Min uddannelse
- nu

Cand.scient.adm.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: - nu
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Sekretariatschef

Byggesocietetet

Byggesocietetet er en landsdækkende interesseorganisation og netværksforening.
Med 1.600 medlemmer, ni lokalforeninger, 12 faglige udvalg og 20 mindre netværksgrupper vil vi være det stærkeste netværk inden for bygge- og ejendomsbranchen. Foreningen er i en god udviklingen.

Byggesocietetets sekretariat understøtter landsbestyrelsen, fagudvalg, netværksgrupper med de mange frivillige medlemmer.

Succeser: Vi har er gået fra 1.400 til knapt 1.600 medlemmer på to år. Vi har fået styrket vores kommunikation med LinkedIn, nyhedsbrev o g ny hjemmeside. Jeg har i min tid udviklet et reel sekretariat med nu fire ansatte, hvilket sikrer, at vi har kompetencerne til at lave en række aktiviteter og sikre en bæredygtig organisation. Økonomien er blevet styrket, og der er høj medlemstilfredshed. Grundlaget er dermed skabt for, at der kan ske en udvikling, der gør det muligt at folde det store potentiale ud, som organisationen har til at være "the place to be" i bygge- og ejendomsbranchen.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: januar 2016 - december 2017
2012 - 2015

Konsulent

DI - Dansk Industri

Ansat i DI Regional der servicerer DI's 19 regionalforeninger.

Konsulent og regionalforeningssekretær for de to foreninger DI Vestsjælland og DI Silkeborg. Har indtil januar 2014 været konsulent for DI Aalborg.

Primære arbejdsopgaver:

  • Lokal interessevaretagelse: Dialog med lokale interessenter fx borgmestre, kommunale ledere, erhvervschefer, kommunale konsulenter typisk inden for erhverv, beskæftigelse og konkurrenceudsættelse samt private erhvervsorganisationer. Målsætning: Forbedring af de lokale rammevilkår for erhvervslivet.

  • Sekretær for regionalbestyrelse: Forberedelse af møder og implementering af lokale opgaver. Assistance til lokale formænd og bestyrelsesmedlemmer.

  • Organisering af lokale medlemsarrangementer: Medlemsmøder og årsmøder

  • Pressehåndtering.

  • Er endvidere sekretær for RIPU Vestsjælland (Regionalt Industripolitisk udvalg). Udvalgene er samarbejdsorgan for arbejdsgiver- og arbejdstagersiden dvs. DI og foreningerne under CO-Industri.
    Arbejdsområde: Politik & Samfund
    Periode: marts 2012 - december 2015
    Mine kompetencer
    Evner
    ingen angivet
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob
    Arbejdsområde
    Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund
    Geografi
    Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer
    Kontakt mig!