Som uddannet cand. ling. merc. med mere end 13 års erfaring har jeg hjulpet flere private og offentlige virksomheder med at nå deres kommunikative mål. Jeg har løbende valgt at arbejde for og med virksomheder, hvor det for mig var lysten, der drev værket og hvor, der var noget på spil.

Målrettet Ambitiøs Loyal Nysgerrig Holdspiller Agil  

Opdateret 13. oktober 2023
Min uddannelse
2008 - 2010

Cand.ling.merc. i Virksomhedskomm.

Handelshøjskolen, Aarhus Universitet (ASB)

Med overbygningen, cand. ling. merc. I virksomhedskommunikation, kan jeg varetage alle kommunikative, internt som eksternt, i en virksomhed. Jeg specialiserede mig i offentlig kommunikation, så jeg også kan varetage jobs på statsligt niveau.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 2008 - oktober 2010
2005 - 2008

BA i Engelsk og Kommunikation

Handelshøjskolen, Aarhus Universitet (ASB)

Med bachelor i Engelsk og Erhvervskommunikation har jeg en grunduddannelse inden for kommunikation, som jeg desuden tog på engelsk, så jeg kan benytte uddannelsen i udlandet.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 2005 - juni 2008
Min erhvervserfaring
2021 - nu

Kommunikationskonsulent

Magistraten for Børn og Unge, Aarhus Kommune

Overordnet kommunikationsansvarlig på 0 - 18 års-området i Sabro (skole med 700 elever, SFO og fem daginstitutioner), herunder: Ledelsesrådgivning og politisk rådgivning. Supporterende funktion i forhold til skolebestyrelsen og udvikling af kommunikationsstrategier til en samlet indsats. Udvikling af samlet SoMe-indsats på Sabro BørneUnivers. Politisk sparring ifht. magistraten og ifbm. høringssvar.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: oktober 2021 - nu
2018 - 2019

Kommunikationsmedarbejder

Det Danske Filminstitut

Jeg udviklede content planer, brandingstrategi og den praktiske udførsel på tryk og online. Styrker talentudviklingen til den danske filmbranche gennem de fire filmværksteder i Danmark og internationalt via Screen Talent Europe. Desuden ydede jeg kommunikationsbistand til ledelse og samarbejdspartnere.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2018 - juli 2019
2017 - 2019

Ejer/Leder

Selvstændig

Tilbød kommunikationsudvikling og - assistance med pressestrategier og -meddelelser, SoMe, inbound marketing, intern og ekstern kommunikation til start-ups og små og mellemstore virksomheder.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: juli 2017 - januar 2019
2012 - 2017

Kommunikationsmedarbejder

Teater Katapult

Ansvarlig for teatrets samlede kommunikative platform (pressemeddelelser, pressemøder, branding, markedsføring, o.a.), samt sparringspartner for ledelse og kunde- og frivilligkontakt.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2012 - januar 2017
Mine kompetencer
Evner
anmeldelse billedbehandling brand foranalyse formidling formidling film kunststøtte internet journalistisk arbejde kommunikationsstrategi kultur branche kultur og medier kulturprojekter magasin marketing arbejdsområde marketingafdeling medietræning materialebestilling mv. arrangementer mundtlig formidling planlægning layout arbejdsområde radio reklamefilm branche reklamebureau journalistik rådgivning og konsulentvirksomhed branche sociale institutioner strategi udarbejdelse informationsstrategi medie udarbejdelse koordination journalistik udarbejdelse webmaster vejledning og rådgivning ugeblad og magasin undervisningsmateriale undervisning multimedieproduktion musik pressehåndtering arbejdsområde undervisning webdesign salg tekstudarbejdelse arbejdsområde
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Politik & Samfund Projektledelse Socialvæsen Undervisning
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Lønønske
36.000 DKK / måned
Kontakt mig!