Handlekraftig, skarp akademiker med kompetencer inden for administration, formidling, research, projektarbejde og IT-koordination.

Administration Kommunikation projekt IT-koordination Research  

Opdateret 14. august 2023
Min uddannelse
1991 - 1997

Cand.mag.

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: november 1991 - juni 1997
Min erhvervserfaring
2010 - 2015

Assistant Account Manager/It Manager

IT-Manager for hele gruppen:
Daglig problemløsning og opsyn med IT-installationer, assistance til alle brugere i gruppen, ansvarlig for kontakt med IT-leverandører, projektansvarlig for flytning af 300GB IT-setup fra servere i København til Rackspace i England, installation og opsætning af programmer og databaser på Citrix platform heriblandt Timeslips og Maximizer, ansvarlig for opsætning af digitale signaturer.
Assistant Account Manager:
Daglig administration af anparts- og K/S-selskaber, projektstyring og -deltagelse feks; udskiftning af direktion, forhøjelse af anpartskapital, åbning og lukning af selskaber, årsregnskaber, gælds- og låneaftaler, kontakt til offentlige forvaltninger. Samarbejde med udenlandske myndigheder og selskaber. Kontakt til danske myndigheder som SKAT, Erhvervsstyrelsen og Udenrigsministeriet. Ansvarlig for baggrunds-undersøgelser af nye udenlandske klienter via Internettet og fremsendt juridisk dokumentation.
Arbejdsområde: Økonomi & Forvaltning
Periode: oktober 2010 - juli 2015
2008 - 2009

Ordrestyring og kommunikation

ArcelorMittal Construction Danmark A/S

Kommunikation, ordrestyring, arkiv og kreditorbogholderi. Oversættelse og udarbejdelse af tekster til websider, tilbud og marketing.
Arbejdsområde: Administration
Periode: juni 2008 - december 2009
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!