Profil #158016

Jeg er nyuddannet cand.mag. med fokus på levende, lettilgængelig kommunikation og effektive, målorienterede arbejdsprocesser.

I samarbejde med andre, er jeg typisk den diplomatiske, som stræber efter en god stemning, hjælpsomhed og realistiske løsninger, som fungerer for alle og bringe

Opdateret 07. juli 2021
Min uddannelse
2014 - 2019

Cand.mag. i Litteraturvidenskab

Syddansk Universitet (SDU)

Gennem min uddannelse har jeg arbejdet analytisk med tekster, sprog og kulturelle, historiske og samfundsmæssige fænomener.

Jeg har haft gode resultater med selvstændige projekter, hvor jeg er blevet super skarp på at definere mine målsætninger tydeligt og at prioritere min tid og delopgaver, så jeg hele tiden har fokus på, hvordan jeg bedst når et godt resultat, og kommer igennem de forhindringer, der måtte opstå undervejs.

Speciale: Jeg har skrevet om spændingsfeltet mellem drøm og virkelighed, mellem længsel væk fra hverdagen og det, der skaber nærhed til den umiddelbare, materielle og naturlige virkelighed.
En stor del af mit fokus har været at gøre mit komplicerede emne og teori lettilgængeligt, relevant og interessant også udenfor en akademisk sammenhæng. Responsen fra min akademiske specialevejleder og censor var især, at mit speciale var velskrevet, med meget energi, essayistisk, modigt og spændende læsning.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: januar 2014 - juni 2019
2010 - 2014

Bachelor of Arts

Syddansk Universitet (SDU)

Bachelor i Litteraturvidenskab med tilvalg i Kommunikation, Retorik og Formidling.

Tilvalg:
- Kurser i mundtlig og skriftlig formidling – i skriftlig formidling skrev jeg tre artikler tiltænkt danske tidsskrifter – og fik 12
- Den kulturelle og den litterære institution
- Narratologi
- Nye medier
- Projektarbejde – jeg skrev litteraturanmeldelser og arbejdede med teori om emnet.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2010 - august 2014
Min erhvervserfaring
2004 - 2006

Medarbejder i blomsterbutik

Havnegades Blomster i Korsør

Jeg var frivillig medhjælper og siden ansat i Havnegades Blomster i Korsør, hvor jeg hjalp kunder, bandt buketter og løb ærinder. Jeg tilegnede mig en serviceminded og imødekommende indstilling, som jeg stadig har glæde af.
Arbejdsområde: Salg
Periode: april 2004 - december 2006
Mine kompetencer
Evner
? formidler kompleks viden relevant og levende ? projektstyring og overblik
Sprog på arbejdsniveau
engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob Graduate/trainee Vikariat
Arbejdsområde
Administration Forskning & Udvikling Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame Politik & Samfund Rådgivning & Support
Geografi
Fyn
Lønønske
20.000 DKK / måned
Kontakt mig!