Jeg er en analytisk stærk cand. scient. pol. med stor interesse for politik, strategi, analyse og internationale forhold. Jeg trives med en stor kontaktflade og har erfaring med projektledelse, politikudvilking, administration, økonomi og kommunikation. Jeg og kan bidrage med et godt overblik, gode sproglige kompetencer og et godt humør.

Opdateret 30. august 2021
Min uddannelse
2011 - 2014

Cand.scient.pol.

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2011 - oktober 2014
2013 - 2014

Master

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Master of Arts i Sociologi og Filosofi fra Goldsmiths, University of London
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2013 - september 2014
2011 - 2011

Udvekslingsophold

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Udvekslingsophold på Universidad Complutense de Madrid.
Fokus: Immigration til Spanien og det spanske arbejdsmarked. EU og finanskrisen set ud fra et spansk perspektiv.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: juli 2011 - december 2011
2007 - 2010

BA i Statskundskab

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

BA. i Statskundskab fra Aarhus Universitet
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2007 - juni 2010
Min erhvervserfaring
2015 - nu

AC Fuldmægtig

Københavns Kommune, Kultur- & Fritidsforvaltningen

Jeg er ansat i Sekretariat og Presse og arbejder med direktions- og borgmesterbetjening, projektledelse, administration, kommunikation og økonomi.
Jeg er ansvarlig for udarbejdelse og implementering af en samlet kunststrategi for Københavns Kommunes. Herunder stakeholderanalyser, kortlægning og udarbejdelse af økonomiske modeller. Jeg er udvalgssekretær for Københavns Scenekunstudvalget og projektleder for tværgående kommunikationsprojekt, der implementeres i alle kommunens syv forvaltninger. Jeg er ansvarlig for de små storbyteatre. Herunder tilskudsadministration, evalueringer og udarbejdelse af analyser af teaterområdet.
Jeg har erfaring med at betjene direktionen, borgmesteren samt Kultur- og Fritidsudvalget med notater, borgmestersvar, taler og indstillinger. Udbytte: Erfaring med arbejdet i en politisk ledet organisation og at lede og koordinere store projekter.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: januar 2015 - nu
2013 - 2014

Forskningsassistent

Københavns Universitet (KU)

Jeg var ansat som forskningsassistent for professor i politisk antropologi, Henrik Vigh, på Institut for Antropologi på Københavns Universitet. Her fik jeg erfaring med research om transnational immigration og EU's grænsesystemer, udarbejdelse af rapporter og indsamling af data, analyser om grænser, overvågningsteknologier, suverænitet og transnationale kriminelle netværk i et sikkerhedspolitisk perspektiv. Udbytte: styrkede skriftlige og analytiske kompetencer, erfaring med udarbejdelse af tekster til brug i forskningsartikler.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: september 2013 - december 2014
2012 - 2013

Student hos Bindslev A/S

Bindslev AS

Udarbejdelse af politiske analyser og stakeholderanalyser for Praktiserende Fysioterapeuter
Udbytte: Øgede kompetencer indenfor udvikling af strategier og anbefalinger til brancheorganisationer samt kortlægning af interessenter.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: januar 2012 - januar 2013
2012 - 2012

Student Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Kommunikationsopgaver - Udarbejdelse af informationsmateriale til borgere om affaldssortering, genbrug og miljø, koordinering af indsatser. Udbytte: Styrkede skriftlige og kommunikative egenskaber.
Arbejdsområde: Administration
Periode: marts 2012 - oktober 2012
2011 - 2011

Praktikant på den danske ambassade i Madrid

Udenrigsministeriet

Erfaring med: politisk analyse – Udarbejdelse af analyser af indenrigspolitiske og økonomiske forhold i Spanien. Analyse af arbejdsmarkedspolitik i Spanien. Organisatorisk arbejde: Planlægning af studieture, officielle besøg og kulturelle events. Udbytte: Erfaring med at arbejde i en international og politisk ledet organisation.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: januar 2011 - juli 2011
2010 - 2010

Student tænketanken Mandag Morgen

Mandag Morgen

Student ved afholdelse af den store internationale klimakonference ”World Climate Solutions 2010”. Udbytte: Erfaring med koordinering og afholdelse af konferencer. Gode organisatoriske og administrative kompetencer.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: juni 2010 - december 2010
Mine kompetencer
Evner
god til ledelse gode sproglige kompetencer analytisk god til ledelse godt overblik politisk tæft positiv strategisk struktureret stærke sproglige kompetencer udadvendt
Sprog på arbejdsniveau
spansk flydende engelsk flydende skrift og tale forstår de skandinaviske sprog fransk samtaleniveau spansk flydende skrift og tale
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Ph.d. & forskning
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse
Geografi
Storkøbenhavn Udlandet (Norge) Udlandet (øvrige)
Kontakt mig!