Som kommunikatør har jeg fokus på formålet med min tekst – den skal ikke bare være prangende og fængende; den skal virke. Som teamkoordinator er jeg bevidst om mine kollegers kompetencer, også de finurlige af slagsen. Som ansat er jeg hårdtarbejdende og livlig. Prøv selv at se.

livlig alsidig dedikeret kreativ  

Opdateret 26. august 2016
Min uddannelse
8
2012 - 2015

Cand.ling.merc. i sprog og Interkult. Markedskom.

Copenhagen Business School - CBS

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2012 - februar 2015
Min erhvervserfaring
2015 - nu

Translator and deputy team coordinator

Virksomhedsnavn skjult

Som oversætter i en international virksomhed har jeg hér arbejdet med diverse marketing-, salgs- og vejledningstekster for store, internationale brands såsom HP, Adobe og Logitech.

Jeg har desuden arbejdet med tekstforfatteri og lokalisering af indhold for større spiludviklere.

Til sammen har det finpudset mine evner som kommunikatør, og jeg kan derfor både skrive, redigere, korrekturlæse og oversætte tekster, som altid rammer rigtigt.

Min skrivestil i de sammenhænge er ofte let og tilgængelig, gerne med et indslag af humor, når det kan lade sig gøre. Skulle dette ikke være så faktuelt, smed jeg det også gerne ind hér. ;)

Som assisterende teamkoordinator har jeg haft internationalt ansvar for to forskellige hold, der geografisk var spredt over tre lande, herunder for daglig tilrettelæggelse af arbejdsopgaver, kommunikation med andre afdelinger om arbejdsbyrder og -krav m.m.

I den kapacitet har jeg formået at vedligeholde en høj produktionsrate igennem gentagne, eksterne udfordringer samt en høj arbejdsmoral blandt mine kolleger.

Jeg har hér fået førstehåndserfaring med de kringlede aspekter af at have en lederrolle, bl.a. at balancere hvornår kritikken skal lægges hos holdet, og hvornår man i stedet skal stlle ledelsen nogle uddybende spørgsmål.

Jeg stoler i høj grad på mine egne evner til at tilpasse mig en given situation og få det bedste ud af den, både pga. mine egen professionelle kunnen og mine egenskaber som kollega og koordinator.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: juni 2015 - nu
2012 - 2014

Communications Officer

Virksomhedsnavn skjult

Som alsidig kommunikatør havde jeg ansvaret for oversættelse af firmaets egen hjemmeside, drift af e-mail marketing samt ad hoc marketingkampagner og tilhørende tekster.

Jeg lærte her at bearbejde teknisk svært materiale, så det er letforståeligt og brugbart for forskellige mål- og brugergrupper – inklusive at analysere deres behov og forventninger til de forskellige funktioner og produkter.

Jeg har desuden i denne kapacitet erfaret, at jeg arbejder bedst med mange små projekter på én gang, som jeg kan skifte imellem efter behov. Altså trives jeg med en hektisk arbejdsdag.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: oktober 2012 - maj 2014
Mine præferencer
Jobtype
Event Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Projektledelse Salg
Geografi
Fyn Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!