Profil #159260

Som medarbejder er jeg ansvarsfuld, selvstændig, lærenem, effektiv, struktureret, loyal og pligtopfyldende. Som kollega er jeg hjælpsom, socialt anlagt, samarbejdende, initiativrig, lyttende og humoristisk. Fagligt arbejder jeg for at optimere og lave resultater og nå i mål. Min største force er mit store overblik med fortsat fokus på detalj

Opdateret 18. oktober 2017
Min uddannelse
2009 - 2012

Cand.soc i Development & Int. Relations

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: januar 2009 - januar 2012
Min erhvervserfaring
2015 - 2016

Office Manager og PA for Editorial Manager

Som Office Manager var jeg ansvarlig for virksomhedens fuldtidsansatte piccoline, leverandørkontakt og procesoptimering af de daglige opgaver, som piccolinen udfører. Som PA for Editorial Manager var jeg ansvarlig for mange dele af virksomhedens rekruttering. Jeg har været involveret i alt fra behovsgenkendelse, profilering og jobopslag over screening, indkaldelse og udvælgelse af kandidater til jobinterview, kontrakt og introforløb. Derudover fungerede jeg som bindeled mellem Editorial Manager og de interne og eksterne tekstforfattere. Det inkluderede ligeledes en funktion som redaktør i faget dansk, med research, opgavedefinering og udgivelse.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: juni 2015 - januar 2016
2013 - 2015

Community Websites Coordinator

Som Community Websites Coordinator igangsatte og ledede jeg projektet med at skabe mere indhold, i form af fagspecifikke kompendier, på virksomhedens community-sites i Danmark og Norge, henholdsvis Studieportalen.dk og Skolediskusjon.no. Som projektleder har jeg rekrutteret, koordineret og kommunikeret med mange konsulenter, interne tekstforfattere og studiemedhjælpere. Jeg definerede opgaverne på baggrund af dataanalyse, læste korrektur og udgav teksterne. Mine skriftlige formidlingsevner er gode, da jeg også fungerede som tekstforfatter i faget matematik.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: december 2013 - juni 2015
2010 - 2011

Politisk praktikant

Arbejdet på ambassaden bestod primært i at assistere ambassadøren med at monitorere og afrapportere om den politiske, økonomiske og menneskeretlige udvikling i Malaysia og det side-akkrediterede Filippinerne. Jeg har i den forbindelse skrevet oplæg til taler, præsentationer, ambassadøranalyser, faktaark og indberetninger. Jeg var meget involveret i udbuddet af et DANIDA-bogprojekt. DANIDA’s involvering i Malaysia var tilendebragt og resultaterne over en 16-årig periode skulle præsenteres i en coffee-table-book. Derudover har jeg repræsenteret Danmark ved officielle møder og politiske arrangementer og har udarbejdet analyser til danske og malaysiske virksomheder.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: september 2010 - juni 2011
Mine kompetencer
Evner
koordinering arbejdsomhed content marketing effektivitet kommunikation markedsføring omstillingsparathed optimering overblik planlægning prince2 projektledelse redaktion salg seo servicemindedhed skriftlig formidling struktur
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
alle
Arbejdsområde
Data & Analyse Ledelse & Planlægning Politik & Samfund Produktion Projektledelse Socialvæsen Økonomi & Forvaltning
Geografi
Midtjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!