Digital kommunikatør, der taler og skriver om sprog, mad, kulturpolitik og digitale offentligheder, laver content marketing, nyhedsbreve, stopmotion-film, sociale medier og memes både professionelt og privat. Hobbyer: spiller håndbold i forening, taler italiensk med italiensk taleven og spiser mad.

Opdateret 11. august 2021
Min uddannelse
2018 - 2020

Anden lang videregående udd.

Københavns Universitet

Kandidat i moderne kultur og kulturformidling på Københavns Universitet. Fag som kulturpolitik, kulturteori og kulturhistorie, der giver større indsigt i kulturelle strukturer, forholdet mellem private og offentlige sfærer før og nu, humanistisk blik på teknologien og affektteori inden for kommunikation og samfund.

Speciale: En komparativ diskursanalyse af kulturlivet i Københavns Kommune og Lolland & Guldborgssund Kommune
Kulturpolitik: Ansigtsgenkendelse i hverdagen: om overvågningskulturens dualitet. Bl.a. med teori fra Zuboff.
Kulturteori: Digitale offentligheder med teori fra bl.a. Habermas.
Kulturhistorie: Om afrofuturisme.
Tilvalgsfag: Urban culture and cultural theori: Naturen i kulturen: En humanistisk urbanvidenskabelig analyse af Byhave 69 på Nørrebro i København med teori fra bl.a. Gehl og Kracauer.
Tilvalgsfag i kommunikationstrends i praksis og teori. Om nudging, Latour, kunderejser og kunstig intelligens.
Tilvalgsfag i strategisk kommunikation: Strategi: Om at cykle bedre som turist i København.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2018 - juli 2020
2013 - 2018

Bachelor (HUM-BAS)

Københavns Universitet

Humanistisk uddannelse i internationale forhold og kultur. Herunder en stor forståelse for sprogbrug og identitet gennem tiden, oversættelse fra et sprog og kultur til et andet samt viden om grammatik og fonetik - og hermed større forståelse for dansk som førstesprog. Skriftlig og mundtlig kommunikation med fokus på store skribenter som Umberto Eco og Roberto Saviano, viden om italienske medier, korruption, politik, og litteratur om hvor farligt det er at være konform, og om hvor vigtig solidaritet helt grundlæggende er.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2013 - juni 2018
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Kommunikatør

Fagforeningen Kommunikation og Sprog

Laver content marketing: Jeg skriver artikler til blog henvendt til studerende indenfor kommunikation, sprog og marketing. Flere af mine artikler om sprog og kultur er delt rundt omkring af andre virksomheder herunder Sproget.dk, der har delt dem på deres Facebook-side og Gyldendal, der har delt artiklen "Sig mig, hvad du kæphest er, og jeg skal sige dig, hvem du er" på deres Facebook-side. Jeg har også skrevet nogle få artikler til det analog (og digitale) Kommagasinet.

Digitale kommunikationskompetencer:
  • SEO
  • InDesign
  • WordPress
  • CMS
  • Podcast

  • Jeg selv går meget op i sproget, og jeg elsker den indbyggede dynamik heri. Det har udviklet sig til artikler om blandt andet gastronomi og hybridrod, om sprogholdninger og om betydningsrige ord. Jeg er også meget optaget af fremtidens (og nutidens) interaktioner og kommunikationsmuligheder mellem teknologi og mennesket, derfor skriver jeg også om det.

    Find mine artikler her: https://studenterbroed.dk/author/emilie, hvor jeg også skriver artikler om alt det gode i fagforeningsverdenen. Artiklerne kommer i Kommunikation og Sprogs nyhedsbrev til studerende, som jeg er ansvarlig for sammen med to andre studentermedhjælpere. Vi udvælger også, hvilke nyheder der skal i, vi er redaktører på hinandens artikler, og vi sætter alt op.

    Jeg laver opslag til de sociale medier herunder video og enkeltstående billeder med tekst. Jeg har lavet et reklamespot til Hugo Awards 2018: en stopmotion-film på et minut. Yderst vellykket, hvis du spørger mig. Eller: Egentlig så vellykket, at jeg i samarbejde med en kollega har lavet Kommunikation og Sprogs kernefortælling-video. Den er linket til herunder.
    Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
    Periode: maj 2017 - nu
    2013 - 2015

    Tekstforfatter

    Downtown.dk

    Skribent og tekstforfatter på Downtown.dk, som gav mig digitale kompetencer inden for kommunikation og forståelse for at ægge folks opmærksomhed og interesse med ord i skarpe overskrifter og klare brødtekster. Det gav mig også en større forståelse for den kommercielle del af kommunikationen. Jeg har fået stor erfaring i at lave interviews og at arbejde som journalist.
    Arbejdsområde: Marketing & Reklame
    Periode: august 2013 - september 2015
    Mine kompetencer
    Evner
    content marketing den digitale sfære indesign indhold til some journalistik kulturpolitisk forståelse mailchimp tekstforfatter wordpress
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob
    Arbejdsområde
    Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame Politik & Samfund
    Geografi
    Storkøbenhavn
    Kontakt mig!