Profil #16170

Jeg er en ressourcefuld og metodisk stærk evaluerings- og kvalitetssikringskonsulent med bred erfaring inden for uddannelses- og udviklingsbistandssektorerne. Jeg har mere end 12 års erfaring fra uddannelsesinstitutioner som underviser, international koordinator og de senest 6 år som evaluerings- og kvalitetskonsulent på Københavns Erhvervsaka

Projektledelse organisationsudvikling evaluering undervisning analyse projektkoordinering kapacitetsopbygning  

Opdateret 08. december 2021
Min uddannelse
2011 - 2013

Pædagogisk Videreudd.

Professionshøjskolen Metropol, University College

Pædagogisk diplomuddannelse i Erhvervspædagogik. 3-årig deltidsstudie.
Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: september 2011 - september 2013
2003 - 2005

HD (O)

Copenhagen Business School - CBS

HD (2. del) i Organisation & Ledelse. Speciale: Strategiprocessen i Nykredits Kundekontaktcenter.
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: august 2003 - juni 2005
1995 - 1998

Cand.scient.soc.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Cand. Scient. Soc. i Internationale Udviklingsstudier.

Speciale: Economic reform and privatisation of state-owned enterprises, using Tanzania as an example.

Praktiksemester: Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, Kenya
1995 - 96. Underviste i udviklings- og erhvervsøkonomi. Pratikrapport: Problems and prospects of Nairobi’s informal business sector.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 1995 - juni 1998
1990 - 1995

HA

Roskilde Universitetscenter (RUC)

HA i Erhvervs- og Nationaløkonomi. Afsluttende speciale: Teoretisk sammenligning af ledelses- og strategiteorier.
Uddannelsesområde: Økonomi & Revision
Periode: september 1990 - februar 1995
Min erhvervserfaring
2021 - nu

Ledelses- og uddannelseskonsulent

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX)

Arbejder som konsulent i Ledelsessekretariatet på DMJX.

Arbejder med rådgivningsopgaver, analyser og akkreditering af uddannelser, samt med at udvikle strategier papirer og politikker.

Konkret bidraget til DMJXs strategi og uddannelsesstrategi, og skrevet en ny indkøbspolitik og DMJXs nye cyber og informationsikkerhedspolitk.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: maj 2021 - nu
2013 - 2020

Evaluering og kvalitetskonsulent

Arbejder i Kvalitetsafdeling med at evaluering og kvalitetssikring af undervisning og uddannelser, samt med kapacitetsopbygning og uddannelsesudvikling.

Hovedansvarlig for KEAs undervisningsevaluering og underviser løbende underviserne i KEAs institutionelle rammer, læringsmål og kvalitets- og evalueringsteori på KEA lektorkvalificeringskursus.

Gennemfører en række ad-hoc evalueringer på KEA af hele uddannelsesområder og uddannelser, implementering af nye IT systemer, de studerendes informationssøgningskompetencer, internationale udvekslingssamarbejder, samt en række mindre evalueringer af interne processer og uddannelser.

Arbejder ligeledes med udvikling af nye uddannelser fra ministeriel ansøgning og behovsanalyser til planlægning af uddannelsens opstart og gennemførelse.

Faciliterer løbende udviklingsprocesser og workshops. Senest har jeg gennemført en faciliteringsproces, hvor målet er at formulere og implementere KEAs nye digitaliseringsstrategi, der skal understøtte for undervisningen og undervisere, samt øge de studerendes læringsudbytte.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: oktober 2013 - november 2020
2007 - 2013

Underviser, International koordinator & e-læringsudvikler

Niels Brock

Underviste på Offentlig Administrationsuddannelsen, hvor jeg tilrettelagde og gennemførte undervisning i fagene administration, styring og digital forvaltning, økonomi, organisation og ledelse, metode og dataindsamling og internationalisering (primært EU).

Ydermere bestod underviser jobbet af udviklingsopgaver og projekter, hvor jeg designede og implementerede en evalueringsmodel på offentlig administrationsuddannelsen, opdaterede og skrev til hjemmesiden og designede og udviklede undervisningsforløb- og materiale, samt gennemførte kapacitetsopbygningsforløb og workshops. Ydermere var jeg med til at udvikle den nye Digital Servicemedarbejder uddannelse.

Som international koordinator skrev og udviklede jeg en handlingsplan til fremme af uddannelsernes internationale profil og internationaliseringen af undervisning i klasseværelset i Danmark.

Som e-læringsudvikler og underviser var jeg med til at starte en e-læringsuddannelse op og undervise i samfundsfag på uddannelsen.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2007 - oktober 2013
2004 - 2005

Konsulent

Kgl. Veterinær & Landbohøjskole (Fjerkrænetværket)

Kgl. Veterinær & Landbohøjskole (Fjerkrænetværket)
2004 - 05 Konsulent

Arbejdede hovedsagelig med at designe og skrive en uddannelsesmanual og curriculum for træning af trænere i markskoler, samt med konsulentopgaver og evalueringer inden for landbrugsudvikling og fattigdomsbekæmpelse. Ydermere skrev og designede jeg flere designede projektforslag. Deltog i projektafslutnings evalueringen af et markskole projekt i Senegal.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: april 2004 - oktober 2005
1999 - 2002

Programme Officer

FN's Udviklingsprogram

FNs Udviklingsprogram (UNDP) i Botswana

Arbejdede i afdelingen for socio-økonomisk udvikling, privatsektorudvikling og god regeringsførelse, med projektledelse af udviklingsprojekter og med policy-analyser og rådgivning.

Skrev del-kapitlet om sammenhængene mellem HIV/AIDS og fattigdom i Botswana Human Development Report, samt forlægget til en næste rapport der kom til at handle om hvordan IT kan understøtte Botswanas økonomiske og sociale udvikling. Skrev og havde ligeledes projektledelsen på flere rapporter og projektforslag: Botswanas strategi til fattigdomsbekæmpelse, rapporten om Botswanas målopfyldelsen af Millenium udviklingsmålene, jobskabelse i utraditionelle sektorer i Øst-Afrika, Botswanas IT klarhedsmåling, og finansielle konsekvenser af indførelse af HIV behandling i sundhedssektoren.

Projektledelse: forstudie af bæredygtigheden af et nyt garveri og øget produktion af læder. Botswanas fattigdomsstrategi; ansvarlig for det tekniske og finansielle bud. Kapacitetsopbygnings projekt om ny turismedatabase og markedsføring af Botswana turistdestination. Øko-turisme pilotprojekt; Kalahari Wilderness Trail. Forstudie at IT-løsninger i tre landsbyer. Finansieret af FNs Trust Fond for IKT. Ny konkurrence lovgivning, investeringsregulativ og kodeks for Botswana.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: august 1999 - august 2002
Mine kompetencer
Evner
akkreditering analyser digital læring digitaliering evaluering facilitering kapasitetsudvikling kvalitetssikring læring læringsdesign monitorering organisationsudvikling projektledelse undervisning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources IT - Software Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Undervisning Økonomi & Forvaltning
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Udlandet (øvrige) Vestsjælland Øresundsregionen
Lønønske
50.000 DKK / måned
Kontakt mig!