Profil #169365

Strategisk kommunikatør og akademiker med kompetencer inden for sprog, kommunikation, administration, og uddannelse. Jeg har stærke interkulturelle kompetencer, udviklingslyst og evne til at indgå i og opbygge gode relationer. Jeg er kendt for mine samarbejdsevner og procesrettede tilgang i mit arbejde, hvori jeg vægter dialog og samspil.

Opdateret 30. juli 2024
Min uddannelse
2024 - 2024

Cand.mag. i Engelsk

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Min akademiske baggrund inkluderer en MSc. fra Roskilde Universitet i engelsk og dansk, samt en læreruddannelse fra Professionshøjskolen UCC. I tillæg hertil har jeg taget opkvalificerende teoretiske kurser på KUA med relevans for min kandidatgrad i engelsk og i dansk. Disse uddannelser har udstyret mig med stærke analytiske og strategiske kompetencer, der er essentielle for at forstå og udvikle uddannelsesforløb og administrative arbejdsgange. Dertil har jeg stærke interkulturelle kompetencer, der er nødvendige i en global verden.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: juli 2024 - juli 2024
2014 - 2016

Anden kort videregående udd.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: januar 2014 - januar 2016
Min erhvervserfaring
2018 - 2024

Gymnasielærer

Niels Brock

Er på selvvalgt orlov i et år efter aftale med arbejdsgiver.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2018 - august 2024
2020 - 2022

Bestyrelsesmedlem

Erhvervsgymnasiernes Engelsklærerforening

Ud over at have været ansvarlig for foreningens webside, var jeg i bestyrelsen en aktiv figur i den finansielle beslutning om at digitalisere, forny og transformere foreningens hjemmeside. Jeg fulgte med og op på tranformationens faser, og har derigennem erfaring med forandringsledelse. Yderligere, var jeg med til at producere indhold til nyhedsbrev, samt gøre den mere interaktiv ved at overgå fra klassisk PDF til Microsoft Sway. Sammen med teamet stod jeg bag planlægning af både mindre og større nationale landskurser for engelsklærere, hvorfor jeg har erfaring med at:
- Uddelegere arbejdsopgaver
- Skabe arbejdsgrupper og konflikthåndtere
- Samarbejde med eksterne stake-holdere
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: november 2020 - november 2022
Mine kompetencer
Evner
administration analyse facilitering faglig formidling interkulturelle kompetencer kommunikation planlægning og afvikling af kurser samarbjede internt og eksternt strategiske kompetencer udvikle
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk bokmål svensk tyrkisk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Vikariat
Arbejdsområde
Administration Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame Organisation & Forening Projektledelse Rådgivning & Support
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!