Profil #17186

Jeg er en analytisk stærk samfundsfaglig generalist med flair for tal
og har alsidig erfaring med økonomistyring fra bl.a. den centrale kommunale forvaltning. Jeg har erfaring med udarbejdelse af analyse design og bearbejdning af kvalitative og kvantitative data. Jeg værdsætter en høj faglighed og formidler analyser og resultater i et klart

Analyse kreativ kvalitative kvantitative robust kommune bæredygtighed projekt ledelsesinformation økonomi  

Opdateret 23. september 2021
Min uddannelse
1999 - 2008

Cand.mag. i Samfundsfag

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 1999 - februar 2008
Min erhvervserfaring
2018 - 2021

Samfundsvidenskabelig medarbejder

Forlaget Trap Danmark

Samfundsvidenskabelig medarbejder og fagredaktør for samfund og erhverv, Forlaget Trap Danmark.
Trap Danmark 6. udgave og i 34 bind bliver udgivet i årene 2015-2021. Værket består af faktatjekkede og grundigt bearbejdede statistiske, topografiske og leksikale informationer om Danmark og de 98 danske kommuner, samt Færøerne og Grønland. Trap Danmark er anerkendt som et autoritativt opslagsværk og udkommer som bog og digitalt.

Udarbejdelse af undersøgelsesdesign; fx. formidling af valgresultater pr. bydel i Københavns Kommune, bind 33 og design af tema om Vollsmose, bind 19.
Indsamling og bearbejdning af kvantitative data fx. socioøkonomiske data og virksomhedsdata fra bl.a. VIRK, DST og noegletal.dk mv.
Andet researcharbejde - indsamling af fx. kvalitative data og andre faktuelle oplysninger om særlig relevante samfundsbegivenheder.
Tekstforfatter og fagredaktør af bl.a. tekster om kommunernes klimatilpasningsplaner, kommunale styringsmodeller på socialområdet, folkeskoleområdet mv.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: oktober 2018 - august 2021
2015 - 2018

Udviklingskonsulent

Center for Økonomi og Styring, Glostrup Kommune

Udviklingskonsulent i Team Styring i Center for Økonomi og Styring, Glostrup Kommune
I Team Styring var den overordnede opgave at varetage styrings- og koordineringsopgaver på tværs af organisationen. Som en del af teamet involverede mine opgaver budgetopfølgning, regnskab og revision. Dertil flere projektrelaterede opgaver som formulering af strategier, budget- og regnskabsregulativ, indkøbsstrategi mv.

Ledelsesstrategiske oplæg/udarbejdelse af politiske beslutningsoplæg - herunder formulering af strategier og notater.
Udarbejdelse af årlig befolkningsprognose, herunder indsamling og bearbejdning af data, rapportskrivning og politisk sagsfremstilling.
Projektleder for implementering af benchmark og ledelsesinformationssystemet Fælleskommunalt Ledelsesinformationssystem, FLIS.
Bredt kendskab og forståelse for budget og regnskabssystemet for kommuner - herunder den autoriserede kontoplan
Proceskoordinator for fagforvaltningernes budgetopfølgning. Opgaverne bestod i planlægning af processerne, indsamling af regnskabstal fra fagforvaltninger, udarbejdelse af overbliksskabende rapporter og politisk sagsfremstilling.
Proceskoordinator for kommunens revisorer. Herunder indsamling af data, koordinering af forvaltningsrevision, uanmeldt og anmeldt revision, ledelsesinformation og opfølgning af revisionens notater, afrapportering til fagministerier, Ankestyrelse, kommunalbestyrelse mv.
Varetagelses af projektøkonomi. F.eks. benchmarkanalyse i forbindelse med implementering og drift af samkørselprojekt.
Arbejdsområde: Økonomi & Forvaltning
Periode: februar 2015 - september 2018
2008 - 2015

Sekretariatsleder

Glostrup Kommune

Ungdomscenteret i Glostrup huser 10. klasser, 89-Tieren, Ungdomsskole, Musikskole og Ungdomsklub. En institution med ca. 14 fastansatte lærere og pædagoger og 80-120 elever. Min store forvaltningsmæssige interesse betød, at jeg to gange i min tid som sekretariatsleder, at varetog vikariater i Center for Skole og Center for Dagtilbud og Skole. Dette øgede min forvaltningsmæssige kompetencer og skærpede min opgaveløsning som sekretariatsleder.
Jeg havde personaleansvar for 2 sekretærer og 2 teknisk service/rengøringsmedarbejdere - herunder uddelegering, planlægning og opfølgning arbejdsopgaver jf årshjul på de forskellige afdelinger. Dertil varetog jeg rekruttering af undervisere til ungdomsskolen.
Økonomistyring efter principper om decentral mål- og rammestyring. Udarbejdelse af halvårlig budgetopfølgning og årsregnskab til centralforvaltningen. Løbende økonomisk status til min nærmeste leder om institutionens forskellige kontoområder. Desuden har jeg varetaget udmøntning af besparelser fx på rengøring og teknisk service, men også den økonomiske forvaltningsmæssige del fx. voksende elevtal eller oprettelsen af specialklasser.
Projekt- og udviklingsarbejde i Ungdomsskolen og Musikskolen. Herunder formidling af undervisningstilbud.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: april 2008 - januar 2015
2013 - 2013

Administrativ pædagogisk konsulent

Glostrup Kommune

AC-medarbejder, Center for Dagtilbud og Skole, Glostrup Kommune.
Center for Dagtilbud og Skole varetager styring og kvalitetssikringen af folkeskolerne og dagtilbud/0-18 års området i Glostrup Kommune.
Jeg var udlånt til afdelingen fra 1. februar -30. juni 2013, men varetog parallelt en del af mine eksisterende opgaver for Ungdomscenteret i Glostrup, f.eks. budgetopfølgning og MUS samtaler

Sagsfremstilling til fagudvalg og kommunalbestyrelse
Ledelsesinformation - udarbejdelse af kvalitetsrapport for folkeskoleområdet til behandling i politiske fagudvalg
Arbejdsområde: Administration
Periode: februar 2013 - juni 2013
2011 - 2011

AC-medarbejder

Glostrup Kommune

AC-medarbejder Center for Skole, Glostrup Kommune.
Center for Skole varetog styring og kvalitetssikringen af folkeskolerne i Glostrup Kommune. Jeg var udlånt til centret 1. marts – 31. oktober 2011, men varetog parallelt en del af mine eksisterende opgaver for Ungdomscenteret i Glostrup, f.eks. budgetopfølgning og MUS samtaler
Udarbejdelse af kvalitetsrapport for folkeskoler - herunder indsamling og bearbejdelse af kvantitative og kvalitative data
Udarbejdelse af notater, sagsfremstilling og opgaver som rådssekretær
Projektstyring, f.eks. af Fælles Skole IT
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: marts 2011 - oktober 2011
Mine kompetencer
Evner
analytisk arbejdsom holdspiller løsningsorienteret robust struktureret
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk spansk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Ledelse & Planlægning
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Vestsjælland Østsjælland
Lønønske
43.999 DKK / måned
Kontakt mig!