Jeg arbejder meget detaljeorienteret, og er glad for implementering af nye arbejdsgange der effektivisere arbejdet eller forbedre de eksisterende rutiner.

POLADM.AAU.Ma.15 Politik & Administration  

Opdateret 16. maj 2017
Min uddannelse
2015 - 2017

Cand.scient.adm.

Aalborg Universitet

Politik & Administration uddannelsens fokus er at kritisk at kunne identificere, analysere og udarbejde løsninger i forhold til politiske, administrative og forvaltningsmæssige problemstillinger i både den offentlige og private sektor. Under uddannelsen har jeg bl.a. tilegnet mig forskellige akademiske kompetencer til at varetagelse administrative funktioner, politikudvikling, evaluering, undervisning og formidling af samfundsmæssige politisk administrative problemstillinger.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2015 - august 2017
Min erhvervserfaring
2015 - 2015

Studentermedhjælper

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune - Sundhedsstrategisk Team, vi arbejdede med de politiske sundhedsstrategier i Aalborg Kommune.
Jeg har bl.a. arbejdet med: 1. kortlægning af alternativer sundhedsstrategier for Aalborg Kommune, hvor jeg fandt alternative modeller både fra andre Danske kontekster og internationalt. 2: identificeret og været medvirkende til at analysere anvendelsen af ressourcerne indenfor forskellige sundhedsområder, beregninger gennem XL og derefter analyseret hvorfor taksterne for identiske ydelser var højere nogle steder i kommunen frem for andre.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: maj 2015 - oktober 2015
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
tysk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Politik & Samfund
Geografi
Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!