Nyuddannet maskiningeniør med speciale i energiteknik. Erfaring med mekanisk design, projektplanlægning og eksekvering, konstruktion, PID diagrammer samt evaluering og optimering af udstyr - opnået gennem praktik og studiejob. Tidligere erfaring med ledelse, salg og markedsføring i Danmark og udlandet. Kort sagt: Jeg er en social, ambitiøs, po

Ingeniør Maskiningeniør Energi Materialer Process Mekanik salg ledelse  

Opdateret 18. marts 2019
Min uddannelse
2014 - 2019

Diplomingeniør, Maskin (Maskinteknologi)

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Undervisning I det teknisk-naturvidenskabelige område indenfor matematik, mekanik, dynamik og materialelærer. Berører ingeniør faglige emner indenfor produktionsteknologi, procesteknologi, konstruktion, samt programmering, el-teknik og automation. Projekter indenfor design af industrielle produkter, projektplanlægning, samt innovations og udvikling. Specialisering indenfor energiteknik, ved mekaniske systemer, temodynamik og energianlæg.
Uddannelsesområde: Maskin & Design
Periode: september 2014 - januar 2019
Min erhvervserfaring
2019 - 2019

Area Manager

Ansvarlig for alt drift på destinationen Mallorca. Salgs rekord som bedst sælgende medarbejder i bureauets historie. Rekruttering af medarbejdere. Direkte kontakt til kontoret i Danmark. Planlægge og eksekvere program for sæsonen. Alt kontakt med samarbejdspartnere. Håndtering af team, arbejdsopgaver mm. Tidligere supervisor i Avoriaz, Frankrig.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: maj 2019 - september 2019
2018 - 2019

Koordinator

MentorDanmark

Ansvarlig for koordinering af konsulenternes arbejdsopgaver. Håndtering af henvendelser og support for klienter. Administrativ arbejde i form af håndtering af forespørgsler og økonomi.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: februar 2018 - april 2019
2017 - 2018

Mechanical Engineer Assistent

Krüger | Veolia

Supporte den mekaniske afdeling med design af mekaniske komponenter. Opdatering af PID tegninger. Afhjælpe projektledere ved bestilling af materialer og udstyr. Optage målinger af pumpe anlæg. Håndtering af udstyr på lageret, med test og reparationer af disse.
Arbejdsområde: Teknik
Periode: september 2017 - januar 2018
2017 - 2017

Engineer Intern

Krüger | Veolia

Designe mekaniske og termodynamiske systemer. Kvalitets sikring, samt evaluering af eksisterende og nyt udstyr. Designe standardiserings dokumenter for udstyr. Kontakt med leverandøre. Mekaniske udregninger. Forberede og opdatere lister og tegninger i CAD og PID.
Arbejdsområde: Teknik
Periode: februar 2017 - august 2017
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee Studiejob Vikariat
Arbejdsområde
Ledelse & Planlægning Naturvidenskab Produktion Projektledelse Rådgivning & Support Salg Teknik Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!