Jeg er en resultats orienteret økonomichef med mere end 12 års erfaring i en produktionsvirksomhed med op til 60 mio. kr. i omsætning og 30 medarbejdere.

Økonomichef Regnskabschef Controller  

Opdateret 26. april 2021
Min uddannelse
- nu

Cand.merc.aud.

IT-Vest, Handelshøjskolen i Århus

Uddannelsesområde: Økonomi & Revision
Periode: - nu
Min erhvervserfaring
2001 - 2016

Økonomichef

Jeg er en resultats orienteret økonomichef med mere end 12 års erfaring i en produktionsvirksomhed med op til 60 mio. kr. i omsætning og 30 medarbejdere. Jeg er motiveret af at data i regnskabet er rigtig og at der er styr på i bogholderiet, for at få et retvisende billede af virksomheden m.h.t. controlling og rapportering og for at træffe de rigtige beslutninger for virksomheder i fremtiden og dermed bidrager til vækst af virksomheden. Jeg har været med i ledelsesteamet og sørget for at resultaterne før skat blev 10 gange større end ved min forgænger på trods af finanskrisen og andre udfordringer. Jeg har udarbejdet likviditetsoversigten og stod for likviditetsstyringen også i pressede situationer. Jeg har været ansvarlig for samarbejde med revisor, Skat og banken og har været en aktiv del med sparring af ledelsen og bestyrelsen. I min tid opnåede Lillnord de bedste resultater i 2014 og 2015 nogensinde i virksomhedens historie. Jeg har også været en aktiv del i.f.m. vores tyske datterselskab, ansættelse af tysk sælger mv. idet jeg er tysker og har tysk erhvervserfaring.

Samarbejdet med kollegaerne har været et stor plus for mig igennem mine 12 år hos Lillnord – specielt til min bogholder, som jeg har været opgave ansvarlig for. Jeg er god til at skabe tryghed og dermed fokuserer optimal på opgaverne. Jeg har været i bestyrelse hos Drauschke Consult siden 2015.
Arbejdsområde: Økonomi & Forvaltning
Periode: januar 2001 - december 2016
Mine kompetencer
Evner
controlling regnskab tysk
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
alle
Arbejdsområde
Økonomi & Forvaltning
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!