Jeg er 30 år og har en baggrund i Internationale Studier fra Aarhus Universitet og fem års erfaring i projektledelse, koordinering, evaluering og kommunikation af internationale udviklingsprojekter.

Innovativ Koordinator Team Selvstændig Udvikling  

Opdateret 26. marts 2019
Min uddannelse
2009 - 2012

Cand.mag. i Internationale Studier

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2009 - februar 2012
2006 - 2009

Antropolog

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2006 - juli 2009
Min erhvervserfaring
2012 - 2016

Konsulent / projektudvikler / projektleder

• Koordinering af EU-støttede rammekontrakter. Jeg leder tilbudsfasen fra styring og koordinering af konsortiepartnere, opdatering af projektdatabaser, planlægning, budgettering, forhandling med underleverandører, logistisk assistance til events, kontinuerlig kontakt til EU-delegationer, opdatering af konsortiets websites.

• Projektledelse af vundne kontrakter, inkl. monitorering af projektimplementering, budgettering, vidensdeling, vedligeholdelse af databank og kommunikation af projektresultater.

• Projektassistent på monitorerings- og evalueringsprojekt støttet af det norske udviklingsagentur, Norad. Vurdering af evalueringssystemer; Arbejdede med dataindsamling, opdatering af databank, analyse af evalueringer brugt af medlemmer af OECD-DAC Evaluation Network (EvalNet).

• Projektassistent på monitorerings- og evalueringsprojekt støttet af Det Finske Udenrigsministerium, FORMIN; tematiske studier inden for internationale organisationers ansvar for evaluering og resultater. Arbejdede med dataindsamling, kvalitetssikring m.m.

• Projektkoordinator på DANIDA-projektet “Educational Strengthening and Capacity-Building of the Energy Efficient Building Sector in Indonesia”. Fokus på træning og uddannelse for erhvervsskoler og gymnasier. Ansvarlig for projektkoordinering, markedsanalyse og forretningsplan, projektmøder i Danmark og Indonesien.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: april 2012 - september 2016
2014 - 2016

Teamkoordinator

Koordinering af et multinationalt team bestående af fire medarbejdere, ansvarlig for research af nye projektmuligheder, markedsanalyse, udvikling af tilbud til EU, internationale investeringsbanker og ministerier verden over.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: september 2014 - september 2016
2011 - 2012

Studiejob / projektassistent

• Deltidsansættelse som projektmedarbejder på EU-projektet ”ACP-EU Energy Facility Monitoring”. DMG udfører monitorering og evaluering på 74 projekter i Afrika, Caribien og Stillehavsøerne, der alle arbejder med fattigdomsbekæmpelse og menneskerettigheder gennem adgang til energi. Projektet har et overordnet budget på 200 mio. EUR.
• Mine arbejdsopgaver inkluderede indsamling af oplysninger og rapporter fra projektlederne; research og produktion af adskillige case studier af specifikke projekter; vedligeholdelse af websitet www.energyfacilitymonitoring.eu; research og produktion af tematiske rapporter inden for blandt andet solenergi og offentlig-private partnerskaber; monitorering og evaluering af projektimplementeringen; kvalitative interviews og analyser blandt projekterne.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: februar 2011 - marts 2012
2010 - 2011

Stagiaire

• Ansættelse som praktikant ved Region Midtjyllands EU-kontor, CDEU. Kontoret er med til at fremme midtjyske interesser i EU og Europa og samtidig med til at ’internationalisere’ og informere om EU i regionen.
• Mine arbejdsopgaver inkluderede research og vejledning i projektstøtte og projektudvikling til danske virksomheder og organisationer; research og udgivelse af månedligt nyhedsbrev om arbejdsmarkedspolitik i EU; oplæg om EU og støttemuligheder for besøgende grupper på kontoret; produktion og udgivelse af ugentligt nyhedsbrev om EU projekter og fonde.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: august 2010 - januar 2011
2008 - 2008

Mentor

Mentor for internationale studerende på Aarhus Universitet
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: august 2008 - september 2008
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Eksport Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Økonomi & Forvaltning
Geografi
Storkøbenhavn Udlandet (Norge) Udlandet (Sverige) Udlandet (øvrige)
Kontakt mig!