Profil #180325

Jeg er en stærk kommunikatør og analytiker med et kommercielt og strategisk mindset. Jeg er kendt for at eksekvere de opgaver, der lander på mit bord. Jeg går struktureret til værks og arbejder igennem til opgaven er afsluttet. Jeg fungerer bedst med et selvstændigt ansvar og omgivet af et stærkt fagligt team, som jeg kan sparre med.

Arkivar Online marketing Digital marketing Kommunikationsstrategi Kundeindsigt Kommunikatør Analytiker Strategi Struktureret Afslutter Selvstændig God sparringspartner  
Opdateret 10. april 2017
Min uddannelse
- nu

Cand.mag.

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: - nu
Min erhvervserfaring
2007 - 2017

Konsulent, BtB

BoligPortal.dk ApS

Teamets opgave var at udbygge antallet af professionelle udlejere og antallet af boliger, disse annoncerede på BoligPortal.
Mit ansvar bestod i at segmentere målgruppen, identificere de forskellige segmenters behov, udarbejde kundebehov- og markedsanalyser, lave oplæg til nye produkter og features, analysere og rapportere KPI’er, udarbejde oplæg til markedsføring og salgsstrategi samt koordinere og planlægge teamets arbejde såvel internt i forhold til andre afdelinger (kundeservice, marketing, forretningsudvikling, økonomi og softwareudvikling) som eksternt til eksterne samarbejdspartnere.
Derudover var min opgave at øge kollegers, ledelses og bestyrelses vidensniveau omkring ejendomsmarked og professionelle udlejere og sætte denne målgruppe på den interne dagsorden i virksomheden.
Jeg har endvidere haft ansvaret for at analysere kerne-kpi’er for alle virksomhedens afdelinger, identificere forretningens centrale udfordringer, udarbejde og eksekvere tiltag for at løse udfordringer og kommunikere disse.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: maj 2007 - marts 2017
Mine kompetencer
Evner
online marketing strategi adwords analyse btb marketing emailmarketing kundebehov kundeindsigt kundeundersøgelser markedsanalyse nyhedsbreve seo
Sprog på arbejdsniveau
engelsk dansk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Kommunikation & Media Kunst & Kultur Marketing & Reklame
Geografi
Midtjylland Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Vestjylland
Kontakt mig!