Jeg har gennem mit studie, praktik og frivillige arbejde fået et indgående kendskab til socialområdet og yderligere specialiseret mig inden for beskæftigelsesområdet. Fagligt brænder jeg for at skabe struktur, arbejde målrettet og vidensdele.

Opdateret 26. februar 2017
Min uddannelse
2014 - 2017

Cand.scient.soc.

Aalborg Universitet

Cand.soc. i socialt arbejde
Kandidatuddannelsen har givet mig et metodisk og videnskabsteoretisk grundlag for at lave evalueringer, analyser og udviklingsopgaver inden for sociale arbejdsfelter. Jeg har gennem uddannelsen stiftet bekendtskab med forskellige evaluerings- og analysemetoder og redskaber hertil. På mit niende semester var jeg i praktik i konsulenthuset Cabi, hvor jeg har trukket på min viden fra både bachelor- og kandidatuddannelsen for at lave et grundigt stykke arbejde med fokus på de socialt udsatte.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2014 - januar 2017
2011 - 2014

Professionsbachelor, Socialrådgiver

VIA University College

Socialrådgiveruddannelsen
Socialrådgiveruddannelsen har givet mig et grundigt indblik i og viden om socialt udsatte grupper. Jeg har opnået teoretisk- og evidensbaseret viden om forskellige sociale problemstillinger og hjælp/løsninger hertil gennem diverse metoder. Jeg har yderligere fået praksiserfaring indenfor stof- og alkoholbehandling gennem en praktikperiode på 4 måneder. Uddannelsen og praksiserfaringen har givet mig indblik i borgernes egne forståelser og fortællinger og i sagsbehandlernes forståelser og fortællinger. Dette har jeg kunne bruge i både mit frivillige arbejde og i mit akademiske arbejde på kandidaten herunder min praktik i Cabi.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: februar 2011 - juni 2014
Min erhvervserfaring
2014 - nu

Gæsteunderviser

VIA University College

Efter at have afsluttet min bachelor var jeg gæsteunderviser på socialrådgiveruddannelsen i Aarhus, hvor jeg sammen med min skrivemakker og to tidligere medstuderende var oplægsholder om vores bachelorprojekter. Det gav de studerende indblik i, hvordan man går fra problemformulering til slutresultater og alt her imellem. Efter oplæggene kunne de studerende vælge at høre mere om de projekter, som de fandt mest givende for deres kommende projekter. Det gav mulighed for spørgsmål samt indblik i op- og nedture i løbet af processen, brug af biblioteket, samarbejde med sine vejledere og meget mere.

Gæsteunderviser på bachelor-workshop som følgende og erfaring med:
  • Oplægsholder
  • Mundtlig formidling af egne resultater
  • - Vejleder i en god proces
    Arbejdsområde: Undervisning
    Periode: august 2014 - nu
    2015 - 2015

    Beskæftigelseskonsulent (praktik)

    Cabi

    Jeg var i studiepraktik hos Cabi, på mit niende semester, som beskæftigelseskonsulent. Her blev jeg tilknyttet flere projekter indenfor forskellige beskæftigelsesområder blandt andet socialøkonomiske virksomheder og mentorer. Mine opgaver bestod af både kvalitative- og kvantitative metoder og opgaver i og udenfor huset. Jeg fik efterfølgende en specialeplads og fandt her stor inspiration i Cabi som videnscenter.
    Arbejdsområde: Data & Analyse
    Periode: september 2015 - december 2015
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob
    Arbejdsområde
    Administration Forskning & Udvikling Politik & Samfund Projektledelse Socialvæsen Undervisning
    Geografi
    Grønland & Færøerne Midtjylland Storkøbenhavn Østjylland (Aarhus)
    Kontakt mig!