Jeg er drevet af at hjælpe andre med uddannelsesproblematikker, hvor min motivation er højst, når jeg kan gøre en forskel for den enkelte. Med en kandidat i uddannelsesvidenskab kan jeg løfte brede generalistopgaver inden for det offentlige samt private.

Opdateret 16. oktober 2019
Min uddannelse
2016 - 2018

Cand.soc. i Uddannelsesvidenskab

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: september 2016 - juni 2018
Min erhvervserfaring
2019 - 2019

Projektmedarbejder – Virksomhedspraktik

ASKOVFONDEN

• Undersøgelse: Udarbejde markedsundersøgelser omkring mentoring samt frivillighed i og på tværs af AskovFonden.
• Fondsansøgning: Undersøge mulighederne/skrive fondsansøgninger til aktiviteter hos KBH+ (herunder udarbejde projektbeskrivelse & budgetplanlægning) samt erfaring med, hvordan man som fond søger EU-midler til projekter.
• Vejledning: Vejlede udsatte unge i forhold til uddannelsesvalg

• Resultater: Jeg var ansvarlig for at udarbejde fondsansøgning til Veluxfonden samt søge om midler til Det Europæiske Solidaritetskorps.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: august 2019 - oktober 2019
2017 - 2019

Projektmedarbejder

Lær for Livet

• Analyse og udvikling: Medskribent og tovholder på kvantitative analyser over Lær for Livets mentorordning samt koordinering af følgeforskningen med DPU.
• Tværfagligt samarbejde: Opsættelse og opretholde samarbejde mellem skoler, anbringelsessteder og sagsbehandlere.
• Uddannelse og formidling: Medansvarlig for uddannelse og efteruddannelse af Lær for Livets frivilliggrupper samt koordinering af Lær for Livets faglivliner. Facilitator af workshop; Mentor+Spillet.
• HR-opgaver: Medansvarlig for fastholdelsesaktiviteter og afholdelse af ansættelsessamtaler med nye frivillige mentorer.

• Resultater: Jeg har skabt struktur over samarbejdet med skoler samt faglige materialer og derved fastholdt barnet i en stigende læringskurve. Jeg har tilmed fastholdt Lær for Livets frivillige i mentorrelationen ved at uddanne og afholde workshop inden for feltet.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: august 2017 - maj 2019
2019 - 2019

Tidsbegrænset projektstilling

Det Nationale Sorgcenter

• Udvikling: Udarbejdelse af undervisningsmateriale samt udvikling af projektet ´Fortrolige voksne´ herunder fastlægge mål samt delmål for projektet.
• Rekruttering: Klargøring af interviewskemaer til forsamtaler med potentielle ´Fortrolige voksne´ samt unge til projektet.
• Processtyring: Målrette kommunikationen samt styring af processen ud fra projektbeskrivelsen.

• Resultater: Vi fik rekrutteret de rette kandidater til projektet samt klædt de fortrolige voksne på til at varetage opgaven. Jeg var ansvarlig for at udvikle, udarbejde og klargøre undervisningsmaterialet til oplæringen, hvor der var fokus på at skabe direkte anvendelsesorienteret materiale til relationen.
Arbejdsområde: Human Resources
Periode: februar 2019 - maj 2019
2014 - 2017

Fagvejleder

MentorDanmark

• Analyse og match: Udarbejdelse af behovsanalyser på familierne, hertil ansvarlig for matchprocessen mellem mentor og mentee. Løbende forventningsafstemning samt opfølgning på forløbene.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: august 2014 - december 2017
Mine kompetencer
Evner
behovsanalyser fondsansøgninger forskning hr markedsanalyse projektarbejde rådgivning vejledning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Graduate/trainee Ph.d. & forskning Praktikplads
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Socialvæsen
Geografi
Midtjylland Storkøbenhavn Sydøstjylland
Kontakt mig!