Profil #185678

Jeg er en skriveglad tekstnørd, der elsker at arbejde med skrift og sprog dagen lang. Hvad enten jeg arbejder med generel, intern kommunikation, eller skal formidle komplekst stof – er mit fokus altid at skabe en god oplevelse for læseren gennem et levende og engagerende sprog. Jeg har både erfaring med at personliggøre nyhedsbreve til kunder

Tekstforfatter Kreativ Contentwriter oversættelse kommunikation sociale medier  

Opdateret 14. juni 2022
Min uddannelse
2016 - 2018

Cand.mag. i Litteraturvidenskab

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: august 2016 - juni 2018
Min erhvervserfaring
2021 - 2022

Kreativ tekstforfatter

TheWoofPack.dk

Foruden at klappe alle de søde hunde der kom ind butikken arbejdede jeg til dagligt med 3 hovedaspekter hos TheWoofPack; tekstforfatning og seo, email-marketing og sociale medier. Fælles for det hele var, at mit fokus lå i at skabe nærvær og relationer til kunderne i butikken. Derfor personliggjorde jeg eksempelvis nyhedsbrevet med det resultat at åbningsraten steg med 10%. Mit hjerte lå dog i tekstarbejdet og derfor var fokus også at producere blogindlæg og produkttekster i høj kvalitet, så webshoppen afspejlede den ekspertise og service, man møder i den fysiske butik.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: oktober 2021 - marts 2022
2020 - 2021

Medstifter og medejer

Gentil.dk

Inden corona for alvor ramte landet, startede jeg, sammen med en veninde en lille webshop med genbrugstekstiler, ved navn Gentil. Vores mål var at skabe et overskueligt sted, hvor det var nemt at finde både brugte tekstiler og vintagetekstiler til sit næste syprojekt. Hertil startede vi også med at sælge et mindre sortiment af muleposer i genbrugstekstiler. Vi byggede selv vores webshop og lærte undervejs en masse om vigtigheden af SEO, pinterest og instagram – når det kommer til synlighed og rækkevidde. I dag lever Gentil videre som en lille instagrambiks, hvor vi primært benytter os af Facebook business manager til at planlægge vores indhold.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: februar 2020 - januar 2021
2020 - 2020

Freelance oversætter

Saga Egmont

Oversatte en række noveller fra norsk til dansk
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: oktober 2020 - december 2020
2018 - 2020

Kundeservicekonsulent og projektmedarbejder

Nuuday

Sammen med en kollega stod jeg for kontrollen af statens abonnementer hos TDC Erhverv med fokus på overholdelse af GDPR-lovgivningen og kontraktlige forpligtelser. Jeg gik strukturelt og analytisk til opgaven og startede med at organisere al information vi havde på kunderne, sådan så vi hver dag havde et overblik over hvor vi var kommet til og hvor der var opgaver der skulle indhentes. Efter hvert regningskvartal var jeg ligeledes ansvarlig for at formidle vores fund og processer ud i organisationen via et nyhedsbrev. Min generelle sprogglæde blev hurtigt opfanget af mine kolleger og jeg var i den sammenhæng bidragyder til et skræddersyet nyhedsbrev til region midtjylland – et nyhedsbrev der var vel modtaget af både ledelse og kunde.
Arbejdsområde: IT - Netværk & Telekomm.
Periode: juni 2018 - maj 2020
2015 - 2018

Studentermedhjælper

TDC Erhverv

Min hovedopgave bestod af at tage kontakt til erhvervskunder der stod med ubetalte regninger i TDC Erhvervs betalingssystem. Kundekontakten foregik primært telefonisk, men jeg assisterede også kunderne skriftligt ind i mellem. Fokus var først og fremmest at finde frem til årsagen for den manglende betaling – var det en simpelt forglemmelse eller var det eksempelvis et symptom på en fejlslagen kommunikation mellem kunden og TDC? Det var et job der lærte mig at tænke løsningsorienteret og at ikke alle kunder kræver den samme løsning til det samme problem.
Arbejdsområde: IT - Netværk & Telekomm.
Periode: december 2015 - januar 2018
2016 - 2016

Studenterunderviser

Aarhus Universitet - Arts

I efterårssemesteret 2016 underviste jeg et 30-mand stort hold i litterær og kulturel oversættelse. Fælles for de studerende var, at de alle var i begyndelsen af deres bachelor på humaniora. Målet med min undervisning var at supplere den teoretiske gennemgang med praktiske øvelser og nuancer. Jeg udviklede selv mit undervisningsmateriale med udgangspunkt i tværfagligt gruppearbejde med et nyt tema hver uge. Vi talte både om alt fra oversættelse af mad i Pokémon til litterære klassikere.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: september 2016 - december 2016
Mine kompetencer
Evner
content creation copywritning email-marketing kommunikation oversættelse projekthåndtering teksforfatning tekstanalyse
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame
Geografi
Midtjylland Østjylland (Aarhus)
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!