Civilingeniør i Energiteknologi med interesse for modellering og analyse. Under studiet arbejdede jeg med forskellige aspekter af energisystemet, både fra tekniske, økonimiske og samfundsmæssige synsvinkler. Jeg udførte en lang række projekter, der ofte involverede modellering ved hjælp af især Matlab, men også som EES, EnergyPlan m.m.

Energiingeniør Energianalyse Systemanalyse Miljø  

Opdateret 27. september 2017
Min uddannelse
2011 - 2016

Civilingeniør

Syddansk Universitet (SDU)

Tværfaglig, videnskabelig ingeniøruddannelse omhandlene energisystemet fra forskellige synspunkter. Formålet var at skabe brobyggere immellem energiteknologien og dertil hørende juridiske og politiske aspekter, samt miljø, klima og bæredygtighed.
En central del var opstilling og analysering af matematiske modeller, samt beslutningsgrundlag. Hertil kom grundlæggende ingeniørskompetencer inden for bl. a. matematik, fysik, termodynamik og elektroteknik, samt virkemåde og karakteristika af de vigtigste energiproduktions- og forbrugsteknologier.
Derudover indeholt den relevante privat- og samfundsøkonomiske aspekter, samt lovgivning og redskaber for offentlig intervention.
Uddannelse var meget projektbaseret, med introduktion til forskellige projektlederedskaber og samarbejde med studerende med forskellige faglige og kulturelle baggrunde.
Kandidaten fokusserede mere intensivt på modellering, analysering og optimering af energisystemer, ved samtidig opbygning af projektledelses og innovationskompetencer.
Uddannelsesområde: Klima, Miljø & Energi
Periode: september 2011 - juni 2016
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Projektleder i Postgraduateprogram

JENSEN Denmark A/S

I min tid i JENSEN Danmark A/S’ udviklingsafdeling analyserede jeg energiforbruget på vaskerimaskiner, mest i forbindelse med tørring af vasketøj i rullemaskiner og tunnelfinisher. Desuden var jeg med i et projekt om dampforsyning på et vaskeri hvor jeg stod for analysering af aktuel dampproduktion og forbrug, estimering af øget behov ved installering af en rulleprototype samt indhentning af tilbud for supplerende dampgeneratorer og deres installation.
Arbejdsområde: Teknik
Periode: september 2016 - maj 2017
Mine kompetencer
Evner
beslutningsgrundlag for investering energimarkeder energisystemanalyse formidling lca life cycle assessment matematisk modellering matlab samfundsøkonomi simapro simulink termodynamik vedvarende energi
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Ledelse & Planlægning Projektledelse Rådgivning & Support Teknik
Geografi
alle
Kontakt mig!