Profil #189275

Jeg har solide teoretiske, analytiske og praktiske kompetencer inden for det pædagogiske felt.
Jeg er cand.mag. i pædagogik og desuden pædagog med specialiseringen 'mennesker i sociale problemer'.
Jeg besidder en stærk relationskompetence, og har stor interesse for hvilken effekt det velovervejede og refleksive pædagogiske arbejde kan have

Opdateret 26. december 2019
Min uddannelse
2017 - 2019

Cand.mag. i Pædagogik

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: september 2017 - juni 2019
9
2013 - 2016

Anden mellemlang videregående udd.

Odense Seminarium

Professionsbachelor som pædagog ved University College Lillebælt i Odense. Specialisering i mennesker med sociale problemer. Linjefag i værksted, natur & teknik. Profilering i håndværk, kunst & identitet.
Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: februar 2013 - juni 2016
Min erhvervserfaring
2018 - 2018

Studentermedhjælper & personlig assistance

Odense Kommune

Studentermedhjælper & personlig assistance ved Specialpædagogisk Rådgivning under børn- og ungeforvaltningen i Odense kommune.
Personlig assistance for en specialpædagogisk konsulent. Arbejdsopgaver spænder bredt ift. det skærmarbejde der følger med konsulentarbejdet i Specialpædagogisk Rådgivning.
Herunder: dokumentation, notatskrivning og journalisering ifb. observationer, vejledninger, e-mail korrespondancer, osv.
Arbejdede i ESDH-systemet SBSYS.
E-Kursus i håndtering af personfølsomme data (GDPR) i maj 2018.
Arbejdsområde: Administration
Periode: januar 2018 - december 2018
2017 - 2017

Skolepædagog

Odense kommune

Rotationsjob som skolepædagog ved to forskellige folkeskoler i Odense kommune. Planlægning og udførelse af fagdage - Ansvarlig for planlægning, forberedelse og udførelse af undervisning i: UUV, billedkunst, kulturfag samt natur & teknik - Supplerende støtte i undervisningen: herunder særlig støtte af tosprogede elever sprogligt og socialt - Ansvarlig for forskellige værkstedsaktiviteter i SFO
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: februar 2017 - juni 2017
2015 - 2017

Klubpædagog

Middelfart ungdomsskole

Aktiv lytning samt støtte, rådgivning og anerkendelse af sårbare unge i udsatte positioner - Ansvarlig for planlægning af klubbens udbud af aktiviteter - Igangsætter af værkstedsaktiviteter, med særligt fokus på relationsdannelse - Ansvarlig for at diskutere og evaluere problemstillinger og indsatsområder i klubben: Målgruppen er især unge fra belastede hjem der som følge heraf er sårbare og/eller udsatte.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: august 2015 - marts 2017
2016 - 2017

Skolepædagog m.særlig støttefunktion + Personlig assistent

Nordfyns kommune

Særlig støttefunktion i undervisningen i 1.klasse - Fokus på at understøtte enkelt elev med tilknytningsforstyrrelses aktuelle udviklingsniveau - Ansvarlig for aktiviteter i differentierede fællesskaber, med henblik på at styrke det pågældende barns sociale og følelsesmæssige kompetencer.

Støtte for og til pædagogmedhjælper i SFO - Den ekstra hånd i praktiske situationer for medhjælperen, men også varetager af observation samt aktiv deltagelse, i min tid udendørs i skoven med børnene.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: oktober 2016 - februar 2017
Mine kompetencer
Evner
børneperspektiver etik faglig formidling interkulturel pædagogik komunikation læringsteori i pædagogisk arbejde mobning i folkeskolen planlægning og udførelse af undervisning professionsteori pædagogisk udvikling pædagogiske forskningsmetoder relationsdannelse research skole- & fritidsområdet trivsel uddannelse & læring udsatte børn & unge udviklingsarbejde undervisning ungdomsskoleområdet videnformer i pædagogisk belysning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Undervisning
Geografi
Fyn Midtjylland Storkøbenhavn Sydøstjylland Sønderjylland Vestsjælland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!