Profil #194771

Trækker på erfaring inden for forandringsledelse, økonomisk psykologi, HR, organisations- og finansiel analyse, psykologiske perspektiver samt styrkebaseret og løsningsfokuserede tilgang.
Ønsker at bidrage med en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne i jobbet og trives godt i et uformelt arbejdsmiljø med frihed under ansvar.

Optimering implementering forandrindsledelse økonomisk psykologi økonomi anerkendende ledelse løsningsfokuseret tilgang  

Opdateret 08. juni 2022
Min uddannelse
2011 - 2016

Cand.merc.(psyk)

Copenhagen Business School - CBS

Uddannelsen lærte mig at analysere, forbedre, udvikle og implementere forretningsprocesser, der hjælper virksomheder til mere effektivt at nå deres mål. Den erhvervsøkonomiske forståelse hjælper mig til at forstå virksomhedens mål og behov, og psykologien hjælper mig til at forstå den rolle, menneskers motivation, følelser og vilkår spiller, når målene skal opfyldes. Uddannelsen arbejder meget på tværs af erhvervsøkonomien og psykologien. Tilsammen giver de to perspektiver mig en platform for kritisk at analysere virksomhedens aktiviteter og de bagvedliggende rationaler. Det er gennem den analytiske tilgang, jeg kan reducere kompleksiteten, identificere svage punkter i den eksisterende praksis - og identificere nye udviklings- og handlemuligheder.
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: september 2011 - september 2016
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
Administration Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Projektledelse Topledelse Økonomi & Forvaltning
Geografi
Midtjylland
Kontakt mig!