Profil #197261

Jeg er praktiker, kontaktskabende og god til at få ting til at ske. Efter 20+ år i Afrika og Mellemøsten er jeg vant til at samarbejde på alle niveauer med en regnbue af mennesker fra andre kulturer, det private erhvervsliv, regeringer og internationale organisationer. Jeg er 63 og ser mig selv i arbejde de næste 7 år af lyst og fordi jeg kan

Opdateret 25. april 2019
Min uddannelse
12
2016 - 2016

Kurser, efteruddannelse og andet

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Coaching og konflikthåndtering
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: august 2016 - oktober 2016
1986 - 1994

Cand.scient.soc. i Internationale Udviklingsstudie

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Administration
Periode: oktober 1986 - januar 1994
Min erhvervserfaring
2008 - 2015

Chief Technical Adviser

Virksomhedsnavn skjult

1) Genopstart af 250 små og mellemstore virksomheder i landområder i hhv. Libanon og Irak - ødelagte ifm. krig. Produktionsvirksomheder indenfor lædervarer, tekstil, fødevarer, landbrug, træ og metal.
Resultater: Levering af nyt produktionsudstyr - nye og mere effektive produktions- og driftsformer; omfattende træning og efteruddannelse af ansatte; ejerskab, ejerne investerede op til 4 gange de støttede midler; etablering af vareeksport til bl.a. EU; jobskabelse; genstart af de lokale økonomier.
2) Etablering af ny erhvervsfaglig uddannelsesinstitution i Irak i samarbejde med SCANIA - offentlig-privat samarbejde med internationale donorer og de lokale myndighder.
Resultater: Installation af moderne træningsudstyr; efteruddannelse af personale; udvikling af nye tidssvarende træningsmaterialer i samarbejde med erhvervslivet; modernisering af undervisningsformerne; træning af unge og ansatte fra private virksomheder - heraf 48% kvinder. Projektet har ført til etablering af lignende erhvervsfaglige offentlig-private samarbejder i Marokko, Ghana, Etiopien, Tanzania og Zambia.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: januar 2008 - december 2015
Mine kompetencer
Evner
forhandlingsvant god organisator god til at tackle komplicerede situationer humor idéudvikler initiativrig resultatskabende
Sprog på arbejdsniveau
engelsk - flydende
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Administration Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Udlandet (øvrige)
Kontakt mig!