Jeg er en energisk og kreativ cand. mag i Læring og Forandringsprocesser med interesse i pædagogik, læring og uddannelse. Min professionsbachelor er socialpædagog. Min faglige profil gør derfor, at jeg kan beskæftige mig med problemstillinger på et pædagogisk, lærings, didaktisk og organisatorisk niveau i private og offentlige virksomheder

Læring Pædagogik Organisatoriske forandringsprocesser Uddannelsesforskning  

Opdateret 17. juni 2019
Min uddannelse
2017 - 2019

Cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2017 - juni 2019
Min erhvervserfaring
2018 - 2019

Studentermedhjælper

Aalborg Universitet (AAU)

Jeg har været ansat i et forskningsprojekt på Institut for Læring og Filosofi på Aalborg Universitet, som ledes af professor og viceforstander Christian Ydesen. Projektet handler om OECD’s globale historie indenfor uddannelse i et historisk og komparativt perspektiv. Som studentermedhjælper har jeg indsamlet og beskæftiget mig med arkivmateriale, været ansvarlig for projektets arkivdatabase og projektets hjemmeside. Derudover har jeg løbende assisteret projektmedlemmerne med forskellige ad hoc-opgaver.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: april 2018 - maj 2019
2018 - 2018

Redaktionsmedlem tidsskriftet Reflexen

Aalborg Universitet (AAU)

Tidsskriftet, der hører til institut for Læring og Filosofi indeholder artikler fra de studerende, der er tilknyttet instituttet. De artikler, der udgives i tidsskriftet, har videnskabelig formidling som omdrejningspunktet. Mit arbejde har bestået i at være en del af en redaktionsgruppe, hvorfor jeg har været med til at redigerer artikler til tidsskriftets anden udgivelse i 2018.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: april 2018 - december 2018
2014 - 2018

Socialpædagog

Specialbørnehjemmet Nygården, Brønderslev

Jeg var under min studietid på pædagogseminariet ansat i forskellige weekendvikariater. Som dimitterede socialpædagog var jeg fra år 2015-2018 ansat i forskellige vikariater som socialpædagog. Målgruppen var børn og unge mellem 0-18 år med fysisk og psykisk funktions nedsættelser. Mine opgaver indebar, udover daglig pleje og omsorg, at arbejde med udvikling af målgruppens færdigheder indenfor kommunikation, sociale relationer og selvstændighed. Jeg har arbejdet ud fra en pædagogisk tænkning og et teoretisk afsæt i neuropædagogik, relations dannelse og konflikthåndtering.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: februar 2014 - marts 2018
2013 - 2015

Pædagogisk tilkaldevikar

Center for døvblindhed- og høretab, Aalborg

Jeg var under min studietid på pædagogseminariet ansat som vikar på botilbuddet Ilden, som er et døgntilbud for voksne med medfødt døvblindhed- og høretab. Mit arbejde var relateret til omsorgs- og plejeområdet og havde derudover fokus på vedligeholdelse af borgernes kommunikative og sociale færdigheder. Jeg anvendte totalkommunikation i min relation med borgerne og derfor kan jeg ’tegn til tale’ på øvet niveau.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: august 2013 - januar 2015
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Ph.d. & forskning
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Human Resources Socialvæsen
Geografi
Nordjylland
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!