Profil #20181

Kreativ og tværfaglig team-player med indlevelsesevne og engagement

Opdateret 10. august 2015
Min erhvervserfaring
2010 - nu

Adjunkt

Virksomhedsnavn skjult

Jeg underviser på Multimediedesigner uddannelsen, en 2-årig videregående uddannelse, på Nordisk Multimedie Akademi (NoMA) i Kolding. Jeg underviser hovedsagligt i faget Interaktion, som bl.a. rummer hjemmesidedesign, usabilitytests, animationer og spil i Flash og ActionScript 3.0.
Jeg synes arbejdet er meget spændende, da de unge mennesker er utrolig inspirerende at samarbejde med. Jeg er ansvarlig for det tekniske fag og skal derfor hele tiden udvikle mig, det synes jeg er udfordrende og er med til at mit job er interessant.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2010 - nu
2008 - 2009

Faglig vejleder

Virksomhedsnavn skjult

Ansat ved Mads Clausen Instituttet på Syddansk Universitet. Som andenårs studerende fungerede jeg som faglig vejleder for de nystartede studerende på IT Produktudvikling. Jeg vejledede i akademiske problemstillinger, som f.eks. ved afklaring af akademiske forventninger, tips til skrivning af videnskabelige artikler m.m.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: september 2008 - juni 2009
2008 - 2009

Studentermedarbejder

Virksomhedsnavn skjult

Under det sidste år af min uddannelse var jeg ansat som studentermedarbejder ved Mads Clausen Instituttet med tilknytning til det tværfaglige forskningscenter, SPIRE, som forsker i brugerdreven innovation. Jeg medvirkede i et af SPIREs pilotprojekter, kaldet Hearing in Transition, som var et samarbejde med Oticon A/S. Fokus for projektet var på hvordan hørehæmmede taler om deres hørelse i forbindelse med tilpasning af høreapparater. I projektarbejdet indgik jeg i et tværfagligt team, hvor jeg bl.a. analyserede videooptagelser fra høreklinikker, koordinerede interne designworkshops, designede koncepter m.m.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: juni 2008 - maj 2009
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Sydøstjylland Sønderjylland
Kontakt mig!