Mit fokus er på sundhed, formidling, konceptudvikling, brugerinddragelse og innovation. Mine kernekompetencer dækker bl.a. planlægning, projektledelse, analyse, evaluering, pilottestning og udvikling. Jeg har en stor portion gå-på-mod, selvstændighed og er forandringsparat, så går åbent til nye opgaver.

Sundhed Innovation Forebyggelse Formidling Arbejdsmiljø Planlægning Struktur Tilpasningsdygtig  

Opdateret 22. juni 2019
Min uddannelse
2016 - 2018

Cand.scient.san.publ.

Aalborg Universitet

Jeg har en faglighed inden for politiske, sociale og økonomiske tilgange til forbedring af sundheden hos befolkningen.

Kernekompetencer:
• Projektplanlægning, evaluering, pilottestning, implementering og videreudvikling af sundhedsfremmende og forebyggende tiltag
• Som kandidat i Folkesundhedsvidenskab er jeg stærk i at arbejde problem- og procesorienteret ved anvendelse af både kvalitative og kvantitative metoder, herunder interview, observation,
• Spørgeskema, registerforskning og regressionsanalyse
• På Aalborg Universitet anvendes projekt- og gruppearbejde i høj grad. Dette har styrket mine kompetencer indenfor kommunikation og tværfagligt samarbejde
Uddannelsesområde: Medicinal & Sundhed
Periode: august 2016 - juni 2018
2008 - 2012

Professionsbachelor, Ernæring & Sundhed

VIA University College

Speciale Linje: Ernæring og Fysisk aktivitet

Kernekompetencer:
Kost- og træningsvejledning ved brug af den motiverende samtale
Indgående kendskab til danskernes kostvaner
Sammensætning af ernæringsrigtig kost til forskellige målgrupper
Viden om mikro- og makronæringsstoffer
Indsigt i sundhedsvæsenets organisation og funktion
Menneskets fysiologi og de biokemiske processer i forbindelse med kostindtag
Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: august 2008 - januar 2012
Min erhvervserfaring
2019 - 2019

Projektleder

RICEWOOD og ParkWine

I et tværfagligt team arbejder vi hen mod at nytænke salgskanalerne, samt understøtte samarbejdet mellem virksomhederne, for at øge kundeklientellet. Projektet er et initiativ under Lead the talent.

Opnåede kompetencer:
• Forretnings- og konceptudvikling
• Anvendelse af metoderne; interviews og surveys
• Arbejde problemorienteret i tværfagligt team
• Brug af designthinking, innovation, nytænkning
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: april 2019 - juni 2019
2018 - 2019

Sundhedskonsulent

ArtPolitico

I ArtPolitico er min rolle at skabe fokus på, hvorledes kunst og kultur kan anvendes i relation til sundhed. Dette gøres i praksis gennem debatoplæg på Folkemødet 2019. Den faglige viden til at håndtere denne opgave kommer på baggrund af mit kandidatspeciale, hvor jeg undersøgte hvorvidt kunst og kultur kan anvendes i forebyggelsen af stress.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: oktober 2018 - juni 2019
2019 - 2019

Eventkoordinator

Foreningen Folkemødet

Gennemgang, godkendelse og sikkerhedsvurdering af indsendte events til Folkemødet på Bornholm. Indsigt i politisk arbejde og sekretariatsbetjening.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: maj 2019 - juni 2019
2018 - 2019

Ernæringsfaglig (frivillig)

fødevareBanken

Jeg medvirker til at mindske madspild ved at levere overskydende fødevarer til udsatte institutioner. Anvender her min viden om ernæring, fødevarekontrol, hygiejne og genanvendelse af fødevarer. Derudover rekruttering af nye frivillige.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: november 2018 - april 2019
2015 - 2016

Underviser - Enæringsfaglig

Sportsefterskolen Sjælsølund

Medvirkende til at skabe positive oplevelser for unge i et køkken, hvor jeg underviste dem i madlavning, køkkenhygiejne og ernæring.

Opnåede kompetencer:
Formidling til specifik målgruppe (teenagere), samt tværfagligt samarbejde med kok og lærere.
Kendskab til unges madvaner og egenskaber i et køkken.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: november 2015 - juni 2016
2015 - 2015

Assisterende kok

Stengårdens café

Konceptudvikling, opstart og etablering af økologisk gårdcafé. Madlavning og ernæringsforbedring.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: august 2015 - september 2015
2013 - 2015

Ernæringsassistent

Gentofte Hospital

Produktion af patientmad og opstart af koncept: God mad, godt behandlet, hvor maden produceres fra bunden og bringes ud til patienterne af køkkenpersonalet. Dette med målet om at få patienter til at spise mere ernæringsrigtig kost for dermed at blive hurtigere rask. Derudover koordinator for aftenholdet i køkkenet, herunder administrative opgaver som hygiejnekontrol, beregning/bestilling af mad til patienter og talerør til ledelsen.

Opnåede kompetencer:
• Pilottestning af nyt koncept og konceptudvikling.
• Viden om nærende patientmad, vejledende patientkontakt, tværfagligt samarbejde med bl.a. sygeplejersker, læger, fysioterapeuter
• Administration, koordinering, mundtlig og skriftlig kommunikation
• Kendskab til sundhedsvæsenet
Arbejdsområde: Produktion
Periode: november 2013 - maj 2015
2010 - 2012

Ernæringsfaglig medarbejder

Café Glad

Kundeservice, behovsafdækning og kendskab til detailbranchen. Madlavning, fødevarehåndtering, hygiejne, betjening af kunder, mersalg, betjening af kasseapparat, varebestilling, medvirkende til at opnå sølvmærke i økologi.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: maj 2010 - april 2012
Mine kompetencer
Evner
diplomatisk empatisk fleksibel fokus på det gode arbejdsmiljø forandringsparat forebyggelse formidling innovativ kommunikation kvalitativ metode kvantitativ metode omsorgsfuld projektledelse robust sundhedsfremme tillidsvækkende tilpasningsdygtig
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Event Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Medicinal & Sundhed Produktion Projektledelse Rådgivning & Support
Geografi
Midtjylland Nordjylland Sydøstjylland Sønderjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!